Adnál pénzt az államadósság csökkentésére?
"A nézőpont szerint az emberek fele adna."
Akkor már nem létezne államadósság. Ezen még nem gondolkodtál?
Magyarország államadóssága akkora, hogy mindenkie (értsd csecsemőtől az aggastyánig) fejenként 2 millió forint jut!
Ha mindenki beadna 1000 Ft-ot, az csak 10 milliárd lenne, ez jóval kevesebb, mint amit pl. a BKV veszteségként termel évente! Ekkora összeget a politikusok simán ellopnának, nyoma se maradna, de van akinek havi 1000 Ft is nagy érvágás!
Már adtam
Amúgy az államadósságokat soha nem lehet visszafizetni csak csökkenteni!
Nem. A Nézőpont vajon hány embert kérdezett meg? Legfeljebb egy-két ezret. Ez pedig nem tükrözheti az egész ország véleményét.
Remélem,hogy Orbán nem találja vonzónak az ötletet,mert ha igen,akkor akár akarjuk fizetni,akár nem,fogjuk.
Tisztességesem adózok!
Ez nem elég?
"A nézőpont szerint az emberek fele adna."
Az a Fityesz nézőpontját adja mindig.
Amúgy meg adnék, ha tényleg arra menne el és ha nem az lenne hogy már rég törlesztettük a többszörösét is.
Miert fizetnek azert, hogy a draga ex politikusok es az eppen mostaniak elloptak a penzt?!
Persze, ezen a 'lopas' dolgon lehet vitatkozni ..., de en abbol az allamadossagos dologbol egy centet se lattam meg .. ertsd ugy, hogy semmi sem javult itt .. hameg igen, tartott 1-2 hetig :]]
Minden honapban fizetem az adot, ami kb. egy kozepes kategorias lakas berletidijanak felel meg.
Es, hogy mi lesz akkor, ha esetleg nyugdijas leszek ?! Nos.. kaparom a szrt az utcarol, a wc-bol es dolgozom a halalom napjaig!
Nem adnék de elveszik.
Ökörköri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!