Vajon Orbán Viktor alatt felvirágzik országunk?
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:53
És szerinted normális az, hogy csak olyan ember tud megélni, akinek 6 diplomája van?
Akkor gondolom, az országot tömegesen elhagyó orvosok, egészségügyi diplomások nem tanultak eleget?
Legyen mindenki milliárdos vállalkozó!!!
Hiszek az inflációban, fogok én még egy milliárd forintot keresni havonta.
Most sorolták be az országot a tíz legkockázatosabb közé, vagyis kopog az ajtón az államcsőd.
Tudom, tudom, sok hül.ye külföldi elemző nem ért hozzá.... nézzenek oda, a sok hülye nem szembe jön velünk az autópályán, csak mi megyünk jó irányba!
"Hát én magas keresetű vagyok, mert tanultam, nem csak végigdöglöttem az iskolaéveket"
Képzeld el, hogy én is tanultam és nem csak döglöttem az iskolában és valahogy mégsem akar összejönni az életem.
Gépészmérnöki diplomával csak egy nyomorult gyárba tudtak felvenni, ahol 90 ezer forintot keresek és azt is a lakóhelyemtől 43 kilométerre.
Szerinted ha ez egy normális és természetes folyamat, hogy szétrohad az országunk, miközben a legtöbben 30 éves korukig iskolában döglenek és utána sem találnak maguknak munkát, akkor jó nagy gyík vagy.
Amúgy pedig szeretnélek majd látni, hogy milyen képet fogsz akkor vágni, ha hirtelen ránkszakad ez az egész korhadó szerkezet, akkor megszűnik majd az állásunk és velünk együtt fogsz nyüszíteni, mert nem lesz még kenyered sem. Akkor semmire nem fogsz majd menni Orbánoddal meg a jó szakmáddal, mert nem lesz egyik sem.
17.53.
Te lehet,hogy végigtanultad az éveidet, mégis elég ostoba maradtál.
Nem csak a szocik és a Jobbikosok elégedetlenek a helyzetükkel,hanem az ország lakosságának a többsége. Pedig közöttük is van sok ember,aki talán még többet is tanult,mint te.
Csakhogy vidéken semmilyen munkalehetőség nincs,jobb munka reményében nem tud lakhelyet változtatni,és a vállakozók többséget is kiszipolyozza az alkalmazottait.
A sorsát pedig csak az tudja "kezébe venni",akinek befolyásos ismerősei vannak. A jól fizető állásokhoz protekció kell!
Lehet,hogy te most nagyon megvagy elégedve szeretett vezéreddel,de ez nem biztos,hogy évek múlva is így lesz.
Van egy magyar szólás: Amennyit a szekér fölfele megy,ugyanannyit le is!
Te is járhatsz még így.
Ezt a választ egy diplomás,jól kereső,nem szoci írja neked. Olyan ,aki azért ismeri a környezetében élő emberek problémáit is.
Hát én magas keresetű vagyok, mert tanultam, nem csak végigdöglöttem az iskolaéveket, hogy aztán hőbörögjek, hogy "Há' mé' nem csinál valaki má' egy csettintésre Kánaánt itten?" Mert ti ezt csináljátok. Ne kelljen semmit se adni, de nektek aztán minden jár alanyi jogon.
mert ki döglötte még végig te nagyokos?
egyetemet végeztem,és nem kapok egy értelmes munkát,így megyek is el itthonról,legalább nem kell ilyen magadfajta bigott szemellenzős hülyével együtt országban élnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!