Vajon Orbán Viktor alatt felvirágzik országunk?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de én így érzem.2011. jan. 10. 17:26
1/26 anonim válasza:
Hát nem tudom nekem az mszp idején kifejezetten jobb volt de lehet semmi köze hozzá :D Am valamivel biztos jobb lesz ...
2/26 anonim válasza:
Én is éreztem, hogy a barátnőmmel a sírig együttmaradok, egészen addig, míg 1 hete azt mondta, hogy már nem szeret úgy, mint az elején.
Vannak ilyen furcsa érzések, amik jönnek, aztán mennek egyes embereknél.
4/26 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy ti hogy vagytok, de én így érzem."
Ezen jót röhögtem. :D
5/26 anonim válasza:
6/26 anonim válasza:
Aki magas jövedelmű,annak lehet,hogy egy-két évig jobb lesz,de a többieknek nem. Sőt,lehet,hogy pár év múlva az egész ország csődbe megy.
A gazdaság nem Orbán óhaja és elképzelése szerint működik.
Azt pedig,hogy a nemzetközi gazdasági helyzet milyen lesz,nem tudja megjósolni senki.
7/26 anonim válasza:
Orbán Viktor szerintem meg fogja emelni a tanárok és egészségügyi dolgozók fizetését. Szerintem ettől a kettőtől virágozni fog országunk Magyarország. Éljen!
8/26 anonim válasza:
Ha pedig Orbán Viktor mégsem emelné meg a tanárok és egészségügyi dolgozók fizetését akkor azt kívánom, hogy száradjon le a f...a! Szerintem ettől a háromtól fel fog virágozni szeretett hazánk, Magyarország. Éljen!
9/26 anonim válasza:
előbb megy az ország tönkre minthogy felvirágozna
10/26 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Közben meg ellopja a nyugdíjunkat, de úgy adja elő, hogy ez a mi döntésünk volt. Szép kilátások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!