Ha valaki országunk fasiszta megszállóival és azok kiszolgálóival lelki közösséget vállal, az miért van annyira felháborodva, ha lefasisztázzák?
Apropó:
Szerintem a gój motorosok nem fasiszták egyébként, de egy tény: a nácik hazánk megszállói és tömeggyilkosok voltak, akiknek nem volt itt keresnivalója. Ők indították a gyalázatos háborút és ők támadtak meg mindenkit. Tehát nem tartom őszinte hazafiságnak, ha valaki őket hősnek tartja, miközben a szovjeteket elítéli.
Ha valaki tényleg szereti a hazáját és saját nemzetét, miért nem ítéli el mindegyiket???
"A nácik mióta fasiszták?"
Tudom, hogy a kettő nem egészen ugyanaz. De itt most nem is ez a lényeg. Kérdezem: a nácik mióta különbek, mint a fasiszták?
Ja, ha lenácizod, nincs per?
Ezt én sem értem. Ismerőseim, akik kétpofára cigányoztak, zsidóztak, kikérték maguknak, mikor lerasszistáztam őket. Valami nem smakkol ezekkel...
Azért mert én ebben hiszek és tanultam olyan történelmet, amit iskolában nem tanítanak és nekem felnyílt a szemem, hogy a holokamu is csak jótt tett a zs*dóknak...végülis jól jött nekik a pár milliárdos kártérítés a holokamuért nem? Szóval nem tudom te milyen tömeggyilkosságról beszélsz. Szénné égetés nem Auschwitzban volt, hanem Drezdában, ahova ledobták a gyújtóbombákat, ott voltak szénné égetett német kis gyerekek, nem a "haláltáborokban.."-.-"
Nyugodtan higgy azt, amit akarsz. Én annak hiszek, hogy az a sok százezer elhurcolt szerencsétlen (akit senkinek nem lett volna joga elhurcolni) soha nem tért vissza. Továbbá azoknak hiszek, akik valóban ott voltak és részt vettek ebben az őrületben:
"tudod mit jelent a goy? "
Ja, héber szó, jelentése nép. Több helyen is előfordul az Ószövetségben is, mind a zsidó (nép), mind más népek jelzésére is, akár egy mondaton belül is.
Mikor Isten Ábrahámnak azt mondja, hogy néppé teszlek, az is a goj szóval van leírva.
Szóval én tudom mit jelent, de van egy olyan tippem, hogy most neked ezzel újat mondtam.
19.59
"Goy", which literally means "a member of another nation" but practically means a "non-Jew"
Mas nep tagja, vagyis nem zsido.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!