Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Schiffer András hiteles?

Schiffer András hiteles?

Figyelt kérdés

A Magyar Narancsban (liberális újság) megjelent egy cikk,amelyben Bauer Tamás,azt ecseteli,h "Schiffer és pártja tettes társá válik a jogálam felszámolásában" azáltal,h S. ilyeneket mond a parlamentben: "Azért azt szögezzük le az elmúlt 8 évben (...)az MSZP nem viselkedett demokrtikus párt ként". Bauer sérelmezi,h S. "szükségesnek tartja előbocsátani" ezeket a gyurcsány kritikákat,amikor a fideszt kritizálja!

Nekem egyébként az a véleményem,hogy az LMP sokkal HITELESEBBEN tudja kritizálni a Fideszt,hiszen az ő pártja még nem ártott az országnak!!

2011. jan. 6. 17:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon hiteles, amikor felesége van, s közben meg a nővéremnek csapja a szelet facebook-on... Undorító.
2011. jan. 6. 17:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Jó csaj a nővéred,neki én is csapnám! De most ,hogy jön ez ide?
2011. jan. 6. 17:46
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Igen, jó csaj. :-)

Úgy jön ide, hogy számomra már eleve nem lehet egy ilyen ember hiteles. A politikusra mint emberre is szeretek felnézni.

Ugyanakkor a te logikád is helyes: mivel az LMP még nem volt hatalmon, így ők ebből a szempontból hitelesebb ellenzék, mint az MSZP. Például micsoda mocsokság úgy kritizálni a médiatörvényt, hogy ennek a kritikának a szószólója az egykori komcsi cenzorasszony...

2011. jan. 6. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
LMP tehát már nemlehet hiteles
2011. jan. 6. 18:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd előző? Azért,mert LMP a párt neve (bár nem is az LMP-ről kérdeztem,de mindegy),még mért lenne hiteltelen?
2011. jan. 6. 18:16
 6/15 anonim ***** válasza:
84%

Kifejtenéd hogy ki a hölgy akinek ez a manus csapja a szelet? Ha érdemes, csapnám én is.

Egyébként igazi hiteles liberális. Családos, de azért szeretne kufircolni.

2011. jan. 6. 18:47
 7/15 A kérdező kommentje:
Van ,aki 70 évesen is szeretne kufircolni. A családos embereknél meg ez alap. Még a keresztények többsége is szeretne kufircolni! Kivéve persze az olyanokat,akiknek "cölibátus áldásuk" van,ahogy azt egy keresztény haverom mondta! Schiffer meg,csak emberi jogokat tekintve liberális. Ilyen téren még Orbánba is szorult liberalizmus. A kérdés egyébként továbbra is az,hitelesen tdja-e "támadni" Shiffer a kormányt? Hitelesebben-e mint az MSZP!?
2011. jan. 6. 18:59
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézőpont kérdése. Nálam hiteles, de nagyon sok ember, ha azt hallja, hogy egy párt liberális, rögtön elkezd kislány módjára sivalkodni. Amúgy nekem nincs bajom vele, szerintem hitelesebb, mint az mszp. Az pedig, hogy kinek csapja a szelet a házassága ellenére, politikailag magánügy. Nem jó átmenni amerikai stílusba, ott szokás ilyen dolgok alapján véleményt mondani a politikusokról
2011. jan. 6. 20:01
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Az LMP nem igazán liberális párt. Pl a piacszabályozás, a kkv szektor és a multik helyzetének kiegyenlítése, a helyi termelés, és gazdálkodás preferálása nem éppen liberális dolog. Tény, hogy nem bigott keresztények, akik máglyán égetik a boszorkányokat és a buuzikat, emberi jogi értelemben mindenképpen sok liberális vonás van a politikai kommunikációkban, de az LMP alapvetően egy európai értelemben vett zöld párt. A liberálisozás csak ahhoz kell, hogy a fidesz és a jobbik hátteret adjon a varázsszónak, amiért minden hívük eped... eszdéesz. Ezzel alá lehet támasztani médiatörvényt, költségvetést stb...
2011. jan. 6. 20:49
 10/15 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem jelenleg olyan helyzetben van az ország, hogy most éppen nem kellene támadni a kormányt, hanem mozgásteret kellene nei hagyni, és időt.

A "támadás" ideje majd akkor jön el szerintem, ha a nagy "strukturális" reformok után, a nagy elosztó rendszerek reformja után a várt pozitív tendenciák nem erősödnek meg, elmaradnak az "eredmények."

A másik ok arra, hogy nem támadják a kormányt az az, hogy a fennálló parlamenti erőviszonyok miatt enne nincsen gyakorlati értelme. Az egyetlen "haszna" a kormány, és az ország lejáratása nemzetközi színtéren, az EU elnökség előtt.

Azt is gondolom, hogy amikor majd ennek eljön az ideje, akkor bárki hitelesebben "támadhatja" a kormány, mint az MSZP, mivel még a mai napig is ott basáskodik Gy. Ferenc elkövető, és bandája.

Egyszóval az MSZP, és a baloldal személyi reformja eddig elmaradt. Ez az LMP neh egyértelműen hasznára lehet, de ugyanúgy hasznára lehet a Jobbinak is, amely viszont az MSZP-t támadhatja hitelesen, és így további szavazókat szerezhet.

2011. jan. 6. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!