Schiffer András hiteles?
A Magyar Narancsban (liberális újság) megjelent egy cikk,amelyben Bauer Tamás,azt ecseteli,h "Schiffer és pártja tettes társá válik a jogálam felszámolásában" azáltal,h S. ilyeneket mond a parlamentben: "Azért azt szögezzük le az elmúlt 8 évben (...)az MSZP nem viselkedett demokrtikus párt ként". Bauer sérelmezi,h S. "szükségesnek tartja előbocsátani" ezeket a gyurcsány kritikákat,amikor a fideszt kritizálja!
Nekem egyébként az a véleményem,hogy az LMP sokkal HITELESEBBEN tudja kritizálni a Fideszt,hiszen az ő pártja még nem ártott az országnak!!
Igen, jó csaj. :-)
Úgy jön ide, hogy számomra már eleve nem lehet egy ilyen ember hiteles. A politikusra mint emberre is szeretek felnézni.
Ugyanakkor a te logikád is helyes: mivel az LMP még nem volt hatalmon, így ők ebből a szempontból hitelesebb ellenzék, mint az MSZP. Például micsoda mocsokság úgy kritizálni a médiatörvényt, hogy ennek a kritikának a szószólója az egykori komcsi cenzorasszony...
Kifejtenéd hogy ki a hölgy akinek ez a manus csapja a szelet? Ha érdemes, csapnám én is.
Egyébként igazi hiteles liberális. Családos, de azért szeretne kufircolni.
Szerintem jelenleg olyan helyzetben van az ország, hogy most éppen nem kellene támadni a kormányt, hanem mozgásteret kellene nei hagyni, és időt.
A "támadás" ideje majd akkor jön el szerintem, ha a nagy "strukturális" reformok után, a nagy elosztó rendszerek reformja után a várt pozitív tendenciák nem erősödnek meg, elmaradnak az "eredmények."
A másik ok arra, hogy nem támadják a kormányt az az, hogy a fennálló parlamenti erőviszonyok miatt enne nincsen gyakorlati értelme. Az egyetlen "haszna" a kormány, és az ország lejáratása nemzetközi színtéren, az EU elnökség előtt.
Azt is gondolom, hogy amikor majd ennek eljön az ideje, akkor bárki hitelesebben "támadhatja" a kormány, mint az MSZP, mivel még a mai napig is ott basáskodik Gy. Ferenc elkövető, és bandája.
Egyszóval az MSZP, és a baloldal személyi reformja eddig elmaradt. Ez az LMP neh egyértelműen hasznára lehet, de ugyanúgy hasznára lehet a Jobbinak is, amely viszont az MSZP-t támadhatja hitelesen, és így további szavazókat szerezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!