Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » FIDESZ-re szavazók, nem...

FIDESZ-re szavazók, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik,Orbán-diktatúra készül,annak meg nem lesz jó vége.
2011. jan. 5. 23:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%
Nincs más, és még ezek után is ő a FIDESZ a legkisebb rossz, bár valószínűleg nem mennék el választani, nem szavaznék senkire, max egy f@sz a szavazólapra, aztán csókszi.
2011. jan. 6. 13:43
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Látom azért az MSZP-ek még itt is adják magukat.Akik ellenük van azt rögtön le kell pontozni...

Írom én aki nem foglalkozik a politikával,csak éppen beleolvastam a kérdésbe és feltűnt,hogy akik a Fideszt nem fikázza az mind le van pontozva..Ez a rovat is ilyen szánalmas??

2011. jan. 6. 14:14
 13/23 A kérdező kommentje:

Ott követtük el a legnagyobb hibát,hogy beléptünk az EU-ba,ezért pofázik bele a külföld a belügyeinkbe.

Egyébként mindenkinek köszönöm a válaszát!

2011. jan. 6. 22:47
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:14

igen ez itt így működik! Még ha teszem azt nem vagy fidess-fan, de nem habzó szájjal mocskolódsz, akkor is lepontoznak!

Ha berod, hogy rühes orbán 100%-os lesz a válaszod! ez itt a színvonal

2011. jan. 7. 07:32
 15/23 anonim ***** válasza:
62%
fideszt akartam írni! így úgy sikerült, mintha a népszava oldaláról jöttem volna
2011. jan. 7. 07:32
 16/23 anonim ***** válasza:
65%

Nem bántam meg. Egyébként hanyadik ilyen kérdés ez? Túl vagyunk már a 100-on?

"Úgy tűnik,Orbán-diktatúra készül,annak meg nem lesz jó vége."

Nem tűnik úgy, csak a buta Népszabi- és hávégé-olvasóknak.

tegnap 22:47

Az európai unió csak belepofázik. Az még mindig jobb, mint a Szovjetunió, az ugyanis nemcsak pofázott, hanem cselekedett is :)))

2011. jan. 7. 12:29
 17/23 Dick Esmen ***** válasza:
25%
Nem,nem bántam meg mert nem rájuk szavaztam.Vagyis hát nem is szavaztam,csak az önkormányzatin a Magyar Kétfarkú Kutya Párt-ra.
2011. jan. 7. 18:07
 18/23 anonim ***** válasza:
32%
legközelebb nem megyek el szavazni amúgy nem rájuk szavaztam de megbántam volna ha igen mert gondolkoztam rajta.
2011. jan. 9. 20:34
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem bántam meg, sőt...

Dehát a ránk hagyott szoarból nem lehet egy év alatt várat építeni, főleg ha még a sok kerék kötő is ilyen aktívan munkálkodik..

Amíg nem látja meg mindenki a megtervezett jó kivezető utat, amíg a haladás helyett néhányan csak azt nézik minek ugorjanak neki, addig nehezen megyünk előre.

Mint a négylovas hintóban, elég ha csak egy akar másfele húzni..

2011. jan. 10. 11:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem bántam meg, inkább megnyugodtam.

Viszont elég szomorú, hogy vannak olyan mszp lmp(szdsz) szavazók, akik nem bánták meg a korábbi 8 évet.

2011. jan. 10. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!