Miért akarnak a határon túli magyaroknak szavazati jogot adni?
Figyelt kérdés
Nem élnek az Óhazában, nem viselik a terheket, jövedelmükből nem járulnak hozzá a költségvetés bevételéhez, nem élik a mi napjainkat, akkor hogyan dönthetnének? Vagy csak egyszerűen szavazat???2011. jan. 2. 09:46
11/11 Csutak_Balazs válasza:
Kíváncsi vagyok, hogy hányan mennek el szavazni. Mellesleg én inkább csak ATV-t látok, amelyik enyhén szólva sem fideszes. Valóban lehetséges, hogy Orbán a hatalmát szeretné megszilárdítani, de az ország vezetése nem csak gazdasági vonatkozású. Az is számít, hogy mennyire akarja összefogni a teljes magyarságot. Szétszóródtunk, felmorzsolódtunk, és most is egymás torkának ugrunk. Fizetném én az adót oda is , de nem lehet(sajnos), igaz, hogy iskolába itt járnak a gyerekeim és ezeket az utakat használom, az orvoshoz is ide járok. A fiammal már Pestre, de külön fizetem, mert nincs TAJ kártyám, és ez így helyes. Viszont szükségünk van védelemre, mert nehéz itt magyarnak maradni. Egyre nehezebb. Kell a tudat, hogy van nekünk is egy hazánk, egy ország amelyik kiáll érettünk. Mert Állampolgárai vagyunk azáltal, hogy egy nemzet vagyunk. Vannak ötvenhatosok USA-ban, Ausztriában, szerte a nagyvilágban, de vannak akik, úgy lettek határon túliak, hogy otthon maradtak. Csak változott a határ. És ettől nem lettek románok vagy szlovákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!