A Fidesz képviselői és az állami cégek alkalmazottjai maradhatnak MNYP tagok?
"magánszart csak rámkényszerítették."
Csak az államival jobban fogsz járni?
Örülsz ha majd kapsz nyugdíjat. Sok az tuti nem lesz. ezek miatt is ki kell menni.
Na hát ez az. Amikor a magán-nyugdíjpénztári tagságot kötelezővé tette a vörös-kék rablóbanda, akkor senki nem rinyált. Most meg nem kötelező kilépni onnan, csak ésszerű. És most mégis mindenki rinyál.
Egyébként maradhatnak, miért ne maradhatnának? Más kérdés, hogy ha olyan munkahelyed van, ahol párthű a főnök, akkor ne csodálkozz, ha a legközelebbi leépítésnél te is sorra kerülsz.
"Csak az államival jobban fogsz járni?"
Ilyet hol írtam? Nem azért akarok átlépni, hogy jobban járjak, hanem hogy egy ökörséggel kevesebb legyen a nyakamon.
"Amikor a magán-nyugdíjpénztári tagságot kötelezővé tette a vörös-kék rablóbanda, akkor senki nem rinyált."
Dehogynem baxmeg, csak akkor még nem volt netem. Akkor rinyáltam csak igazán, hogy dögöltek volna meg!
"hanem hogy egy ökörséggel kevesebb legyen a nyakamon."
Miért kenne ökörség. Ökörség az öngondoskodás? Miben más ez mint az önkéntes nyugdíj? Mindig azzal jönnek, hogy ezt majd ellopják. Miért azt nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!