SOS! Az udvarunkra fialt egy macska, van öt kölyke! Mi a teendő? Ott nem maradhatnak!
Még soha nem volt semmilyen háziállatom,macskám se.Oda szülte egy kóborforma anyamacska az udvarunkba a kölykeit (öt darab).Csak az a baj,hogy a szüleim nem éppen állatbarátok és apám kijelentette,hogy nem maradhatnak itt!Szép rendezett az udvar,apám azt mondta,de engedi összecsinálni a macskáknak!
Az anya ráadásul betegnek látszik,nem szoptatja a kicsiket,de a szüleim kijelentették,hogy nincs pénz állatorvoshoz cipelni őket...meg nincs is rá idejük.
Nem tudom,mi lesz velük,de valszeg menhely vagy utca.
Mi a teendő!
(A szüleim sajnos nem fognak engedni,abban biztos vagyok!)
Már bocsi de elég hülye szüleid vannak...
Fontosabb az h ne csinálják össze az udvart mint 5kiscica élete?!
Ilyen a mai világ...
Emberek,hova "fejlődtünk?"
Hívd fel a legközelebbi menhelyet, ott talán befogadják őket, már, ha meg tudod fogni az anyát is. az anyjuk nélkül esélytelenek szegény kiscicák.
azért próbáld meg a szüleidet meggyőzni, hogy valami fedett helyre vidd őket és hátha megmaradnak.
elajándékozni nehéz, de nem lehetetlen.
Neki sajnos igen,fontosabb.Nekik se voltam anno háziállatuk,csak anyámnak egy kutyája,de az már rég volt.
Nekem amúgy van jogsim,de kocsit ehhez nem kapok,mert semmi érdelme (szerintük).Ez is csak +benzin költség.
És ugye ők keresnek,nem én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!