Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik fiktív pártra szavaznál...

Melyik fiktív pártra szavaznál az alábbiak közül, és miért?

Figyelt kérdés

FKP - kommunizmus

SPF - szocializmus

SDP - szociáldemokrácia

GPF - zöldpolitika

FLP - liberalizmus

FBB - populizmus

CDP - kereszténydemokrácia

NAP - nacionalizmus

2010. dec. 26. 16:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Létezik egy politikai középérték amit általában egy ország se tud megtartani teljesen, maga a népi morál gazdasági tényezők illetve hasonlók miatt Illetve van olyan nemzet ahol eleve maga a nemzet is jobban hajlik egy adott irányzat felé.

Olyan mint egy iránytű

(Létezik is politikai iránytű bár az szerintem nem ad mindenre teljesen kielégítő válasz ,de nagyjából elhelyezi a dolgokat)

Ha egy országban túl erős mondjuk a pl: liberalizmus akkor az a helyes hogy ellensúlyozzuk konzervativizmussal,vagy mondjuk az erőltetett szocializmust ellensúlyozni lehet tekintélyelvűséggel.

Ez a helyes elképzelés ezért vannak több irányelvű pártok is.

(mindenbe bele lehet kötni írj jobbat ha nem tetszett , ne kritizálj)

2010. dec. 26. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

utolsó én hasonlót képzeltem el:

SDP= jó lenne, ha a "mindennapi" emberek irányítanának

GPF= ma már a zöldpolitika is kulcsfontosságú

FBB= a konzervatív verzió: ellensúlyozná a szocdemeket

NAP= a hagyományok és a kultúra tisztelete nélkül nem nemzet a nemzet! (de pont ezért kell a többi is, hogy ne csapjon át szélsőségekbe )

A mandátumokat is egyenlően osztanám meg, így erősítve a konszenzuskényszert (ne lehessen az, ami most pl)

2010. dec. 26. 17:37
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Címszavak alapján nem tudok dönteni, bocs.
2010. dec. 26. 19:19
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
NAP. Egyetlen esélyünk a túlélésre.
2010. dec. 26. 19:20
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad a nemzeti radikalizmust. xD A viccet félretéve én inkább egy zöld pártra szavaznék, mint az összes többire. Nekem az a meglátásom, hogy a zöld pártok a liberalizmust, a szociáldemokráciát, és a konzervativizmust is magukba foglalják az élet különböző területein alkalmazva.
2010. dec. 26. 19:30
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
FKP-NAP koalícióra :)
2010. dec. 26. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
78%

GPF-NAP keverék kéne.Mondjuk van már ilyen. :D

Mondjuk kérdés,hogy a 8. milyen fajta.Mármint a haza minden előtt és más mindenki kapja be vagy a Hitler féle népirtás.

Támogatom,hogy a külföldieknek ne legyen több joga mint egy oda született "hazafinak".De szerintem a néphatalom lenne a legjobb.De szerintem a legjob

2010. dec. 26. 22:16
 18/20 anonim ***** válasza:
51%
GPF-FLP esetleg CDP-GPF
2010. dec. 27. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

Mondjuk kérdés,hogy a 8. milyen fajta.Mármint a haza minden előtt és más mindenki kapja be vagy a Hitler féle népirtás.

szerintem a nap a Nacionaliste Arbeitparte

2010. dec. 27. 16:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel, hogy egy párt minek vallja magát, az érdekel, hogy mit csinál, és ezt néhány kifejezés nem fogja nekem bemutatni. Csak nézzétek meg az elmúlt 20 év politikánkat, miknek nevezik magukat egyesek és mennyire nem azok a valóságban a tetteik alapján...
2010. dec. 28. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!