Melyik fiktív pártra szavaznál az alábbiak közül, és miért?
FKP - kommunizmus
SPF - szocializmus
SDP - szociáldemokrácia
GPF - zöldpolitika
FLP - liberalizmus
FBB - populizmus
CDP - kereszténydemokrácia
NAP - nacionalizmus
Létezik egy politikai középérték amit általában egy ország se tud megtartani teljesen, maga a népi morál gazdasági tényezők illetve hasonlók miatt Illetve van olyan nemzet ahol eleve maga a nemzet is jobban hajlik egy adott irányzat felé.
Olyan mint egy iránytű
(Létezik is politikai iránytű bár az szerintem nem ad mindenre teljesen kielégítő válasz ,de nagyjából elhelyezi a dolgokat)
Ha egy országban túl erős mondjuk a pl: liberalizmus akkor az a helyes hogy ellensúlyozzuk konzervativizmussal,vagy mondjuk az erőltetett szocializmust ellensúlyozni lehet tekintélyelvűséggel.
Ez a helyes elképzelés ezért vannak több irányelvű pártok is.
(mindenbe bele lehet kötni írj jobbat ha nem tetszett , ne kritizálj)
utolsó én hasonlót képzeltem el:
SDP= jó lenne, ha a "mindennapi" emberek irányítanának
GPF= ma már a zöldpolitika is kulcsfontosságú
FBB= a konzervatív verzió: ellensúlyozná a szocdemeket
NAP= a hagyományok és a kultúra tisztelete nélkül nem nemzet a nemzet! (de pont ezért kell a többi is, hogy ne csapjon át szélsőségekbe )
A mandátumokat is egyenlően osztanám meg, így erősítve a konszenzuskényszert (ne lehessen az, ami most pl)
GPF-NAP keverék kéne.Mondjuk van már ilyen. :D
Mondjuk kérdés,hogy a 8. milyen fajta.Mármint a haza minden előtt és más mindenki kapja be vagy a Hitler féle népirtás.
Támogatom,hogy a külföldieknek ne legyen több joga mint egy oda született "hazafinak".De szerintem a néphatalom lenne a legjobb.De szerintem a legjob
Mondjuk kérdés,hogy a 8. milyen fajta.Mármint a haza minden előtt és más mindenki kapja be vagy a Hitler féle népirtás.
szerintem a nap a Nacionaliste Arbeitparte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!