Szavaznál egy olyan pártra, aminek céljai között lenne az, hogy Magyarországnak is legyen atomrakétája?
Magyarországnak nem nukleáris fegyverekre van leginkább szüksége. Nem is indokolt a megépítésük és fenntartásuk egy olyan kis hatalommal rendelkező országnak, mint Magyarország.
Akkor már inkább háromszorozzák meg a hadsereglétszámát, és korszerűsítsék e felszerelést. Ez sokkal olcsóbb volna, nem utáltatná meg az országot a nemzetközi közvéleménnyel és a gyakorlatban is volna haszna.
"nem utáltatná meg az országot a nemzetközi közvéleménnyel"
Az Arab Országok, Oroszország, Kína és Észak-Korea tisztelne minket.
Jó de azért had kérdezzek már én is vissza:
Szavaznál egy olyan pártra, aminek céljai között lenne az, hogy Magyarországnak is legyen atomrakétája?
-Miért? Biztos, hogy nincs?
én szavaznék egy olyan pártra aminek céljai között lenne az, hogy legyen munkahely és megélhetés,szerintem ez fontosabb,mint az atomrakéta.......
meg tudnád mondani,hogy miért lenne szükségünk arra?
"meg tudnád mondani,hogy miért lenne szükségünk arra?"
Hogy a többi ország ne merjen b*sztatni minket
"Az Arab Országok, Oroszország, Kína és Észak-Korea tisztelne minket."
Ezt mire alapozod? Az arab országok pont leszarnák, Oroszország és Kína szerintem elhatárolódna, bár lehet, hogy az oroszok elleneznék, Észak-Korea tiszteletével meg semmire sem megyünk, ha a szomszéd országoknál és a nyugati nagyhatalmaknál kihúzzuk a gyufát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!