Mi a probléma az új médiatörvénnyel?
18.22. Nem ok nélkül rinyál fél Európa is! Ha te is éltél volna a Rákosi-korszak alatt,akkor pontosan tudnád,hogy akkor korlátozták így a médiát! Nem azzal van a legnagyobb baj,hogy bűnügy csak 20 perc lehet. De az már a sajtószabadság korlátozása,hogy a média csak az MTI-től megkapott híreket adhatja le,de a riporterek kommentárt nem fűzhetnek a hírekhez. De az is homályos,hogy az ostobácska Annamária bármire mondhatja,hogy közerkölcsö,jó ízlést stb.-t sért,és büntethet. Ez bizonytalansághoz vezet,és a sajtó szereplői nem tudják,mit mondhatnak,és mit nem.
Ez bizony totális cenzura!
Kb egyhónapja valaki rájött,hogy a neten Névtelen néven a Nagyasszony blogja van. Elismerte a dolgot,és azt nyilatkozta,hogy munkaköri kötelességének tartja,hogy a világhálón megjelenteket ellenőrizze!
Mi várható ezután? Nem lesz elértehő sok link,megszűnik a véleménynyilvánítás lehetősége? A Fideszről ezek után ez is elképzelhető.
"Mi a probléma az új médiatörvénnyel?"
Az, hogy most a másik oldal újságírói nem írhatnak le akármit.
Legalább végre nem lesznek olyan pofátlanok a balliberális oldal firkászai.
Ettől függetlenül tényleg bosszant a dolog valamennyire. Főként Sz. Annamária személye és ez a 9 éves megbízatás. Új Aczél elvtársat akar ránk sózni a Fidesz?
"Legalább végre nem lesznek olyan pofátlanok a balliberális oldal firkászai."
Najó de nem csak a balliberális firkászok lesznek elnyomva, az összes többi politikai nézet sajtó általi képviselői is. Remélem nem gondolod, hogy hazánkban csak balliberálisok meg konzervatív keresztény jobboldaliak léteznek.
Elképzeltem a jövő híradásait, valahogy a következőképpen:
Ma reggel az alsóakármicsodai bankfiókot skiertelenül próbálták kirabolni. - Éjszaka megölték nagy tudósunkat, Névtelen Jánost. - Tegnap este haza indult a buliból, de már nem ért haza.
Fókabébi született a shanghaji állatkertben. A kisfóka még nem eszik halat, a gondozók kedvencét tejesüvegből etetik, míg nagyobb nem lesz. - Érik az uborka a földeken, de még odébb van a betakarítás. Egyes darabok már elérik a 20 centis hosszat is, de a többségnek még fejlődnie kell. Az uborka ugyanis ekkora méret alatt teljesen élvezhetetlen. - Kormányunk meggondolja, hogy meggondoljon-e még valamit. Kukori Kázmér képviselő napirend előtti felszólalásában sokallta a túl sok gondolkodás által felhasznált energiát. - Még nem is tudjuk, mi a francról lehetne tudósítani, de ebből a szövegrészből is össze kell hozni nyolcvan százaléknyit, ha törik, ha szakad, ezért a százalékot is betűkkel írtam ki.
Én nem igazán értem, hát VALÓBAN ilyen híradásokat akarnak???
Pedro
"Az a vicces, hogy rohadtul nem tudják a rinyálók, hogy miről is szól a törvény, még bele se olvastak. Csak mondják a magukét, ezt meg átveszi pár hülyegyerek és most mindenki itt rinyál."
mit vered a nyálad hülye gyerek? végig olvastam még csüt-ön és tudom miről szól,de gondolom neked fingod nincs róla suttyókám
Nagyon helyes az új törvény! Vége a zsidó propagandának!
Nem mellesleg nekem k*rvára elegem van, hogy minden nap fogyatékos, hátrányos helyzetű kisgyerekeket mutogatnak!!!
Ha meg nem tetszik az Isten adta népnek a rendszer, akkor 4 év múlva választás. Mszp: x -> Szevasz Fityesz!:)
/14F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!