Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Alapítottak már az elmúlt fél...

Alapítottak már az elmúlt fél évben valahol új munkahelyet, ahova el lehet menni dolgozni?

Figyelt kérdés
Nagyon unom, hogy munkanélküli vagyok. Egyébként az ígéret szép szó, ha betartják úgy (lenne) jó.
2010. dec. 20. 21:06
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nagyszerűen megfogalmaztál két dolgot, amiben te nem látsz megoldást magad számára, de inkább nézzük, hogy miben látsz!

Továbbra is az a fő kérdés, hogy miért akarsz dolgozni.

Amíg erre nem adod meg a választ, senki nem tud neked segíteni. Esetleg véletlenül belefuthatsz valakibe, aki hajlandó téged kihasználni, ami eredményezhet számodra egy átmeneti megoldást, de előrébb semmivel sem leszel. Szóval, miért szeretnél dolgozni?

2010. dec. 29. 14:10
 22/23 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék lopni! Mert hát enni is kéne valamit.

Ami a szakmámmal összefüggő és hivatalosan be is jelentenek, nem pedig átverés az egész.

2010. dec. 30. 21:31
 23/23 anonim ***** válasza:

"Szerkezetlakatos vagyok, de ennek a szakmának befellegzett."

"Ami a szakmámmal összefüggő és hivatalosan be is jelentenek,"

Mindkettőt te írtad, két különböző hozzászólásodban. Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit most írok, de a legfontosabb feladatod, hogy a fenti két gondolat egyikétől mielőbb szabadulj meg.

Ha úgy érzed, hogy befellegzett a szakmának, akkor felejtsd el, hogy azon belül keress megoldást.

Ha viszont szakmán belül akarsz elhelyezkedni, akkor verd ki a gondolatot a fejedből, ami bevonzza a sikertelenséget.

Bármelyiktől megszabadulhatsz, de legalább az egyiktől muszáj.

Egyébként meg mielőtt döntesz, írd be a googleba a "szerkezetlakatos" szót, és nézegesd egy kicsit a találatokat. Én megtettem. Mi jut eszedbe, nézegetés közben?

2010. dec. 30. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!