Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz a magánnyugdij pénztár...

Mi lesz a magánnyugdij pénztári tagokal?

Figyelt kérdés
elveszik az öszes befizetésem vagy kivehetem.
2010. dec. 10. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Végül is azért tehet a keresetünkkel a mindenkori vezetés azt, amit akar, mert így gondolkodunk. Azaz: jogosan találhatják ki, mennyit vonjanak el az állam működtetésére. Miért pont annyit? És tényleg arra költik? Vagy a sumákolás csak a választások közeledtével válik nyilvánvalóvá?

De kell pl. ekkora politikai apparátus? Főleg ilyen költséges? Minek?

2010. dec. 11. 19:53
 12/17 anonim ***** válasza:

14:13

"Amiért megdolgoztam az az enyém!"

Akkor ennyi erővel az általad befizetett szja-t is követeld vissza. Mert ugye az is a tiéd, csak a csúnya állam elrabolja tőled.

Egyébként anarchista vagy?

2010. dec. 15. 09:37
 13/17 anonim ***** válasza:

19:53

"Azaz: jogosan találhatják ki, mennyit vonjanak el az állam működtetésére. Miért pont annyit? És tényleg arra költik?"

Olvasd el esetleg a költségvetésről szóló törvényt.

2010. dec. 15. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:
És ha elolvasom akkor választ kapok a kérdésemre? A miért pont annyira? Mert szerintem erre inkább arra ad választ, hogy ennyi kell egy alapvetően szükségtelen apparátus fenntartására...
2010. dec. 15. 22:17
 15/17 anonim ***** válasza:
utolsó mondat "erre" nélkül
2010. dec. 15. 22:18
 16/17 anonim ***** válasza:

tegnap 22:17

Hogy részletesen tudd, ahhoz el kell olvasnod a közigazgatási jog, az önkormányzati törvények, oktatási törvény, stb. stb. nagy részét is. És akkor tudni fogod, hogy hányan ülnek egy önkormányzatban és miért pont azok, meg egy iskolában kik csinálnak és mit stb. Bár gyanítom, egy emberélet kevés a téma átlátásához.

Persze ha szimplán anarchista vagy és fölöslegesnek tartod az államot, az is egy képviselhető álláspont, csak akkor fölösleges a hímezés-hámozás. Mondd ki, hogy nem kell az állam, és akkor rögtön tudom, mit képviselsz.

2010. dec. 16. 01:48
 17/17 anonim ***** válasza:

anarchista? ugyan, ezt még sose mondták rám. Viszont ritkán érzem, hogy miattunk lennének a politikusok. Vagy egyszerűen, hogy valóban azt is teszik, gondolják, amit hangoztatnak. Vagy, hogy vaslóban a "közjót" szolgálják.

Nem győztek meg erről, pedig nem dugoma fejem homokba. Na, akkor meg miért is vannak? Feleslegesek. Ez anarchia volna, vagy tisztánlátás?

2010. dec. 17. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!