Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van ennyi bérkommentelő?

Miért van ennyi bérkommentelő?

Figyelt kérdés
Legtöbb a Fideszé. De nem csak itt, pl. Indexen az egyetemistás videónál.
2010. dec. 3. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
Már nem azért, de itt több a liberális kommentelő mint a fideszes. Amúgy meg vannak bérkommentelők, hiradóban is mutatták.
2010. dec. 3. 22:25
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Mocsokdzsin: Igazából, engem az zavar (enyhén, de nagyon enyhén), hogy ahogy ezeket a kérdéseket elnézem nem azért teszed fel őket, hogy megtudj valamit (legalább is én így veszem ki), hanem, hogy elindíts vele egy diskurzust. Ami nem baj, habár nem ez lenne az oldal célja (én sem mindig erre használom) és már a kérdésföltevést is mint egy véleménynyilvánítást alkalmazod, de legalább nem nyíltan agitálsz és uszítasz mint sokan mások az oldalon.

Szekeresapa: Semmi baj, a szöveget bármikor félre lehet olvasni.

2010. dec. 3. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Walter Sobchak!

Koszonom!

Sajnos nincs ekezetem.

2010. dec. 3. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Walter a legtöbb bérkommentelő nem a gyakorin van, elhiheted! Azonkívül mit érdekel téged?

Az egyetemistás videónál pedig kb. ere számítottam, hogy ez lesz a tegnapi eseményekből! Akkora marhaságokat lehet ott olvasni komment gyanánt, hogy az már fáj!

Ja és érdekes, hogy az MTI nem hozta le a hírt!

2010. dec. 3. 23:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Észrevettem én is, csak az is, kisember nem népszerűsít neolibsi baromságokat pláne szabadidejében 24/7, no és nem blogol erről rendszer (nem kormány!) párti módra,,,
2012. jan. 9. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!