Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van ennyi bérkommentelő?

Miért van ennyi bérkommentelő?

Figyelt kérdés
Legtöbb a Fideszé. De nem csak itt, pl. Indexen az egyetemistás videónál.
2010. dec. 3. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
45%

Egy kis érdekesség:

Toplista:

-Egy kérdésért 3 pont jár.

3. mocsokdzsin: Pont kérdésért: 237

237:3=79 kérdés az elmúlt 30 napban. Átlag napi 2.6. Érdeklődő a kis szentem, nem igaz?

9. National Debt: 165 pont, 55/30 nap, 1.8/nap. Szintén nagyon lelkes.

2010. dec. 3. 16:17
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Nem bérért dolgoznak. Olyanok,mint a jehovások. Ha nem tartják frissen a képzelgéseiket,elhal az agyuk és kiüresedik,mert már ,csak ezek a fentről programozott gondolatok vannak benne! Ebben a jobbik az élvonalas. Gondold meg,ugyanannyi fideszes kommentelő lebszeg itt is ,mint bárhol,de ugyanannyi jobbikos is. Pedig ők kevesebben vannnak. Gyakorlatilag az összes jobbikos ,az internetet bújja és mosdatja a pártját! Még 51 éves bácsikák is,úgy beszélnek ,itt mint a tizenévesek! Megtanulták,hogyan kell névtelenül zinternet mögül kommunikálni,csak azt tudnám mért nem félnek a bűnös modern technikát használni?
2010. dec. 3. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:
70%

"Toplista:

-Egy kérdésért 3 pont jár.

3. mocsokdzsin: Pont kérdésért: 237

237:3=79 kérdés az elmúlt 30 napban. Átlag napi 2.6. Érdeklődő a kis szentem, nem igaz?

9. National Debt: 165 pont, 55/30 nap, 1.8/nap. Szintén nagyon lelkes."

És ebből, hogyan jön az, hogy a fidesz pénzeli? Honnan veszitek, hogy fidesz támogatók? Mi van ha valamiról tesz fel kérdést, mert olvasott.

2010. dec. 3. 18:48
 4/16 anonim ***** válasza:

Az 51 eves bacsikaknak nem lehet velemenyuk?

Gondolom ha benyalnank a fidesznek,nemlenne gond az eletkorunk!

2010. dec. 3. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

"És ebből, hogyan jön az, hogy a fidesz pénzeli? Honnan veszitek, hogy fidesz támogatók? Mi van ha valamiról tesz fel kérdést, mert olvasott."

Én ilyet nem mondtam. Igazából nem is tudom, hogy ők kicsodák és kivel szimpatizálnak. De annyi mindenképpen látszik, hogy ezek az egyének nagyon szeretnek a politika témakörben kérdezősködni. Szóval van alapja a megélhetési (ha csak nem szimplán önkéntes agitálásról van szó) kérdezősködésről, kommentelésről szóló találgatásoknak.

Mondjuk én csak heccből/önszorgalomból romtom itt a levegőt.

2010. dec. 3. 20:34
 6/16 anonim ***** válasza:

"Én ilyet nem mondtam. Igazából nem is tudom, hogy ők kicsodák és kivel szimpatizálnak. De annyi mindenképpen látszik, hogy ezek az egyének nagyon szeretnek a politika témakörben kérdezősködni. Szóval van alapja a megélhetési (ha csak nem szimplán önkéntes agitálásról van szó) kérdezősködésről, kommentelésről szóló találgatásoknak.

Mondjuk én csak heccből/önszorgalomból romtom itt a levegőt."

Bárcsak fizetnének érte.

mocsokdzsin

2010. dec. 3. 20:49
 7/16 anonim ***** válasza:

"Mondjuk én csak heccből/önszorgalomból romtom itt a levegőt"

Pedig rad senki nem gynakodott mert kell mentegetozni????????

2010. dec. 3. 20:55
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
Mocsokdzsin ha már itt vagy, tényleg hadd érdeklődjem már meg, hogy minek az okán teszel fel ENNYI kérdést, és mondanál is néhány példát?
2010. dec. 3. 21:00
 9/16 anonim ***** válasza:

"Walter Sobchak válasza:

Mocsokdzsin ha már itt vagy, tényleg hadd érdeklődjem már meg, hogy minek az okán teszel fel ENNYI kérdést, és mondanál is néhány példát?"

Mint olvastad a felhasznalo nevem szekeresapa.

elnezem neked,hogyaz ismeretlenseg homalyaba burkolodzva megengedsz magad nak nehany szemelyeskedo nehol serto mejegyzest,szamodra ismeretlen,embereknek.

Mivel egy ilyen tarsasagi oldalon vagyunk egyertelmu,hogy teszek fel kerdeseket termeszetesen olyanokat amirol ugygondolom,hogy mast is erdekel.Akit nemerdekel az nem szol hozza.

Nemtudom kielegitett e avalaszom?

Ha nem nyugodtan tegyel fel kerdeseket ha tudok megvalaszolom.

Maradok tisztelettel szekeresapa!

.

2010. dec. 3. 21:29
 10/16 anonim ***** válasza:

Walter Sobchak!

Most el kell ismernem hogy egy felre ertes miatt tamadtalak.

Ezennel elnezest kerek.

Magamra vettem acelzast mert en is eleg sok kerdest felteszek .es szeretek valaszolni is ha tudok vagy eppen van valami otletem.

meg egyszer ELNEZESEDET KEREM1

2010. dec. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!