Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz meg akarja változtatni a nemzeti zászlót?

Figyelt kérdés

[link]

Már csak a narancs logó hiányzik róla vagy mi?

Nevetséges ez az egész Orbán banda.

2010. dec. 2. 16:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Régóta meg kellett volna ezt már lépni! A címernek a hivatalos zászlóban van a helye! Most már legalább nem fogják külföldön összekeverni a magyar zászlót az olasszal meg a színes ronggyal...
2010. dec. 2. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

milyen jó, hogy minden a legnagyobb rendben van a gazdasággal, stabil és nagy a jólét, nem munkanélküli 10 munkaképes emberből 3, és így ráérnek a górék ilyesmivel foglalkozni, hogy szent korona, meg címeres zászló.

(ps. a rohadás ölje meg az összeset)

2010. dec. 2. 19:51
 13/22 anonim ***** válasza:
Engem ez tökre nem tud zavarni, szerintem még szebb is lesz, mint a nyugat-európai trikolor zászlók.
2010. dec. 3. 00:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Fideszes, sőőőt...

De szerintem jó, hogy bekerül a címer a zászlóban...

2010. dec. 4. 12:35
 15/22 bp1985 ***** válasza:

"szerepelne a Szent Korona a preambulumban és az állami lobogón is"

Hol olvasol te itt narancsot? El kellett volna olvasni a cikket...

2010. dec. 6. 11:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem a mostanival sincs semmi bajom, de az új ötlet sem zavarna ha:

Rendkívül nehéz anyagi helyzetben van az ország, ezt mindenki tudja. Megszorításokkal, nagyon sok változtatással próbálja a kormány tartani az államháztartás hiányát, de számolt már valaki?

- ki kell majd cserél az ÖSSZES zászlót, a régi megy a szemétbe.

- ki kell cserélni majd az ÖSSZES hivatali helyiségben lévő címert, a régi megy a szemétbe.

- le kell cserélni az ÖSSZES címeres bélyegzőt, a régi megy a szemétbe.

- le kell cserélni az ÖSSZES hivatali levelezéshez kapcsolódó papírt, ami készleten van. Léteznek olyan nyomtatványok/leporellók, melyek közepén szerepel a jelenlegi címer.A papír alapanyaga FA, de óvjuk a környezetünket:((

- le kell cserélni az ÖSSZES 100 ft-ost, a régivel mit tesznek?

Ebben a nehéz anyagi/gazdasági helyzetben van erre pénzünk? Ki sem merem számolni, bár nem is tudnám, hogy ez mennyibe fog kerülni. Ezekre van pénze az országnak????

Szerintetek a kormány számolt???

2010. dec. 10. 17:38
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem csak a 100 Ft-ost kedves utolsó, mellé még vannak a papírpénzeink is, amit át kell majd szépen formázni, a régit pedig bepréselni és eladni.

De azt nyilatkozták, hogy ezt nem egy nap alatt csinálnák meg, hanem szépen fokozatosan.

Egyébként tényleg nem jó ötlet, mert a címer és a zászló mindenhol szerepel, és az előállításuk baromi nehéz.

Mondjuk ha lesz ilyen törvény, akkor lehet, hogy én körbejárok minden iskola szemetesénél, és kiveszem a régit. :)

2010. dec. 10. 18:32
 18/22 anonim ***** válasza:
aki ezen problémázik annak izrael a hazája nem Magyarország!
2010. dec. 13. 21:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Magyar vagyok,azért problémázok a zászón,mert nekem így tetszik,ha már így van,az erre költendő pénzt pedig szívesebben látnám valami építőjellegű hasznos dolgra költen! De akár az országot is átnevezhetjük Orbánisztánra. Úgy látom a konzervatívaknak nem fontos a zászlónk!!
2010. dec. 13. 21:34
 20/22 anonim válasza:
Arra kíváncsi lennék, hogy a válaszolókból hányan szavaztak a fideszre.. nem lesz itt más, csak d betűvel kezdődő "államforma", ami nem a demokrácia .. és ezt már sokan látják, csak mi nem. Sajnos nem a zászló az egyetlen "probléma" ami már most felvetődött az "általunk választott kormány" vezetősége alatt. Alkotmány népszavazás nélkül(mert ugye a többség rájuk szavazott, akkor biztos az új alkotmánnyal is egyet értenek.) Médiatörvény..(szerintem ez a hozzászólás sem marad itt sokáig:DD) Nem lesz itt más, csak szívás a köbön.. hogy egy régi klasszikust idézzek: Igen! Ezt is megcsináltuk!(És nem rájuk szavaztam.)
2010. dec. 27. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!