Mit szóltok hozzá, hogy a Fidesz meg akarja változtatni a nemzeti zászlót?
Már csak a narancs logó hiányzik róla vagy mi?
Nevetséges ez az egész Orbán banda.
milyen jó, hogy minden a legnagyobb rendben van a gazdasággal, stabil és nagy a jólét, nem munkanélküli 10 munkaképes emberből 3, és így ráérnek a górék ilyesmivel foglalkozni, hogy szent korona, meg címeres zászló.
(ps. a rohadás ölje meg az összeset)
Nem vagyok Fideszes, sőőőt...
De szerintem jó, hogy bekerül a címer a zászlóban...
"szerepelne a Szent Korona a preambulumban és az állami lobogón is"
Hol olvasol te itt narancsot? El kellett volna olvasni a cikket...
Nekem a mostanival sincs semmi bajom, de az új ötlet sem zavarna ha:
Rendkívül nehéz anyagi helyzetben van az ország, ezt mindenki tudja. Megszorításokkal, nagyon sok változtatással próbálja a kormány tartani az államháztartás hiányát, de számolt már valaki?
- ki kell majd cserél az ÖSSZES zászlót, a régi megy a szemétbe.
- ki kell cserélni majd az ÖSSZES hivatali helyiségben lévő címert, a régi megy a szemétbe.
- le kell cserélni az ÖSSZES címeres bélyegzőt, a régi megy a szemétbe.
- le kell cserélni az ÖSSZES hivatali levelezéshez kapcsolódó papírt, ami készleten van. Léteznek olyan nyomtatványok/leporellók, melyek közepén szerepel a jelenlegi címer.A papír alapanyaga FA, de óvjuk a környezetünket:((
- le kell cserélni az ÖSSZES 100 ft-ost, a régivel mit tesznek?
Ebben a nehéz anyagi/gazdasági helyzetben van erre pénzünk? Ki sem merem számolni, bár nem is tudnám, hogy ez mennyibe fog kerülni. Ezekre van pénze az országnak????
Szerintetek a kormány számolt???
Nem csak a 100 Ft-ost kedves utolsó, mellé még vannak a papírpénzeink is, amit át kell majd szépen formázni, a régit pedig bepréselni és eladni.
De azt nyilatkozták, hogy ezt nem egy nap alatt csinálnák meg, hanem szépen fokozatosan.
Egyébként tényleg nem jó ötlet, mert a címer és a zászló mindenhol szerepel, és az előállításuk baromi nehéz.
Mondjuk ha lesz ilyen törvény, akkor lehet, hogy én körbejárok minden iskola szemetesénél, és kiveszem a régit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!