Valaki fideszes segítsen nekem. Mindenki isteni viktort de nem értem h miért! Elmagyarázná ezt valaki?
"többet azért, mert volt pofája többet tanulni..." Csak erre szeretnék reagálni...
Tehát, lehet, hogy többet tanult, de egy kőmüves cserébe fizikailag terheli magát, tehát semmi okát nem látom, miért kéne többet fizetni. Ez baromság már ne haragudj.
hát rendesen megoszlanak a vélemények. na nem baj...
azért köszi h reagáltatok a kiírásomra :)
Minek ide a Fidesz? Minek ide az Mszp?
Vissza az Mszmp-t! Vagy ott a Munkáspárt!
Írhatjátok rám,hogy Kommunista vagy egyéb megjegyzéseket,ettől nekem nem lesz fájdalmam! Ez csak neked fáj,aki sértve érzi magát!
A lényeg az, hogy pl. BKV, MÁV, FKF, ..stb-nél kiosztott 10,20,50,100,...milliós végkielégítések visszajöjjenek és ehhez hasonló dolgok a jövőben ne ismétlődhessenek meg!!!!!!! Mert ez lopás a mi pénzünkből!!!!
Szerinetm a 2,3 milliós végkielégítés senkit sem izgatna! De a 100 már elég merész, főleg, kb 1-2 éves jogviszony után. Akkor nekem járna min. 200 millió!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!