Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Valaki fideszes segítsen...

Valaki fideszes segítsen nekem. Mindenki isteni viktort de nem értem h miért! Elmagyarázná ezt valaki?

Figyelt kérdés
Segítségeteket kérem! Ugye mostanában szinte mindenkit kirúgnak. MINDENKIT! És most viktor úgy döntött, h 98% az adó a végkielégítésnél! Mondjátok miért jó Nektek, hogy ha kirúgnak,1 millió helyett kapsz 20 ezret. Vagy mondjuk járna 10 millió és kapsz 200 ezret. Ez miért jó? én nagyon nem értem. Az alkotmány úgy döntött hogy ez így nem jó és betiltotta.. Viktor nagyon okosnak gondolta magát, és úgy döntött hogy akkor eltörli az alkotmánybíróságot is! segítsetek kérlek!!
2010. nov. 29. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem senki sem isteníti az a törpeuszkárt.
2010. nov. 30. 05:11
 12/17 anonim ***** válasza:

"többet azért, mert volt pofája többet tanulni..." Csak erre szeretnék reagálni...

Tehát, lehet, hogy többet tanult, de egy kőmüves cserébe fizikailag terheli magát, tehát semmi okát nem látom, miért kéne többet fizetni. Ez baromság már ne haragudj.

2010. nov. 30. 07:43
 13/17 A kérdező kommentje:

hát rendesen megoszlanak a vélemények. na nem baj...

azért köszi h reagáltatok a kiírásomra :)

2010. nov. 30. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
46%

Minek ide a Fidesz? Minek ide az Mszp?

Vissza az Mszmp-t! Vagy ott a Munkáspárt!

Írhatjátok rám,hogy Kommunista vagy egyéb megjegyzéseket,ettől nekem nem lesz fájdalmam! Ez csak neked fáj,aki sértve érzi magát!

2010. nov. 30. 09:33
 15/17 anonim válasza:

A lényeg az, hogy pl. BKV, MÁV, FKF, ..stb-nél kiosztott 10,20,50,100,...milliós végkielégítések visszajöjjenek és ehhez hasonló dolgok a jövőben ne ismétlődhessenek meg!!!!!!! Mert ez lopás a mi pénzünkből!!!!

Szerinetm a 2,3 milliós végkielégítés senkit sem izgatna! De a 100 már elég merész, főleg, kb 1-2 éves jogviszony után. Akkor nekem járna min. 200 millió!

2010. nov. 30. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos az ország meg van osztva... És ez csakis a Viktornak köszönhető... Akárki akármit mond...
2010. nov. 30. 13:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért mert ő egy isten, a pénzmosás, a korrupció és a kizsákmányolás istene, a tolvajok patrónusa és a tolvajcéhek védőistene! Ha ő nem létezne nem léteznének olyan csodás dolgok sem mint a liberalizmus! Sőt! Ő egy félisten! Maga Akhilleusz megtestesítője, akinek csak egy gyenge pontja van: az elszámoltatás.
2010. nov. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!