Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik rendezvények mennyire...

A Jobbik rendezvények mennyire szoktak "balhésak" lenni?

Figyelt kérdés

Én nem vagyok jobbikos, de ha arrafelé lenne dolgom, belém kötnének a jobbikos szimpatizánsok?

L/19

2010. nov. 19. 11:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A Jobbik szimpatizánsok akkor kötnek beléd ha lezbi vagy vagy cigány, vagy mindkettő :)
2010. nov. 23. 15:40
 22/23 Sándor9448 válasza:
69%
A Jobbikot és támogatóit 2 dolog élteti,1 hogy az ország MAGYAR ország legyen,békésen,becsületes megélhetéssel,2 és hogy a felsoroltakat meg védjék,ha te erre bármi nemű fenyegetést jelentesz szét csapnak,ha semleges vagy velük akkor ők is annak fognak kezelni, ha aktívan vagy passzívan,de támogatod őket akkor puszi pajtások is lehettek,netán ha cigány lennél az sem számít csak ne úgy menyél oda hogy "Jajh szíp tesvíteim,a rák a gyerekbe,adjatok má egy kis segélyt mer éhen döglünk..!"ÉS ATTÓL hogy nem így válaszolnának neked hanem mondjuk ki verik a fogadat még nem lesznek rasszisták...Ne légy a haza bilincs,ne légy a nép ellensége és akkor nyugodtan ,békésen élhet ebben az országban,legyél cigány,zsidó,kínai,néger vagy akár marslakó...Erőt,egészséget,Szebb Jövőt Magyar és nem magyar testvéreim!=D
2010. nov. 23. 16:46
 23/23 A kérdező kommentje:

Magyar vagyok és a fiúkat szeretem, nem öltözök kihívóan és nem keresem soha a konfliktusokat!:)

Akkor elméletileg biztonságba vagyok!:D

2010. nov. 23. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!