Nézd, azt én kb. olyannak tartom, mintha én mennék munkáspártnak valami rendezvényére valami szélsőjobboldali jelképpel ellátott pólóban. Szerintem ott se örülnének ennek túlzottan, mint ahogy a Jobbik szimpatizánsainak se tetszene túlzottan az, hogy olyan pólóban vagy mellettük. Az, hogy beléd kötnének-e amiatt az attól függ, hogy milyen felfogású emberek mellé kerülsz.
2010. nov. 19. 17:00
13/23 anonim válasza:
Én nem tudom miért hiszik egyesek h a jobbikosok rasszista szkinhedek,csak a média és a fent ülők állitják be őket ebbe a szerepbe mert igy akarnak minnél több embert elrettenteni tőlük.Persze h kötük is vannak akik csak balhézni mennek ki az utcára,de a legtöbb csak az igazságot akarja hirdetni.És az sem igaz h cigányellenesek lennének,elhihetitek,mert apám tavasszal kint volt a gátakon és ott cigány jobbikos együtt dolgozott békaségbn egymás mellett.
2010. nov. 19. 21:20
14/23 anonim válasza:
Mindenki ezzel a sirámmal jön,hogy nem is vagytok szkínhedek,de itt is többször hallottam,hogy mi kérem nem vagyunk azok,mint,hogy azok vagytok!!! Könyörgöm ismerek sok Jobbikost,van pár jobbikos haverom is,ettől függetlenül még átlátom,ha valaki primitív,pl.:vona gábor!!
2010. nov. 19. 22:52
15/23 anonim válasza:
Hogy Vona Gábor primitív lenne? Ezt te sem gondolod komolyan.
2010. nov. 20. 01:25
16/23 anonim válasza:
22:52-sel egyetértek!
Ha az átlagostól, kicsit eltérsz, akkor van rá esély, hogy belédkötnek....
2010. nov. 20. 17:33
17/23 anonim válasza:
Milyen jogon szabályozzák be nekem, hogy mibe menjek oda?
menjenek a sunyiba!
2010. nov. 20. 19:00
18/23 anonim válasza:
„Milyen jogon szabályozzák be nekem, hogy mibe menjek oda?”
Nem szabályozzák.
2010. nov. 20. 19:49
19/23 anonim válasza:
Semmi sem szokott lenni, van hogy 10-en huszan beöltöznek gárdistának a rendőrök meg egy kocsiből bámulják őket, nagyon tudnak ám szarni tőlük :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!