Titeket is meggyőzött a 2 és 3 gyerekes anyák SZJA
mentessége, valamint a dupla adó és járulékkedvezmény
hogy a Fideszre szavazzatok?
Figyelt kérdés
Most persze lehet azzal jönni, hogy rossz az EÜ és nem jó a MÁV de 1. ez minden kormány alatt rossz volt
2. Egy átlag 2 gyerekes családnak a nők adókedvezménye + a családi adókedvezmény kb 100 ezret jelent majd minden hónapban pluszban. Ebből lehet majd magánorvoshoz járni, illetve egy második kocsit fenntartani és nem kell a MÁV-ra várni.
#20: szerinted a kórházigazgató tanúvallomást tenne egy ilyen ügyben? 😂😂 ezt most komolyan gondoltad?
ma 13:53
23/33 árokpart válasza:
22-es Sajnos bizony nagyon könnyen elképzelhető ezt úgy általánosságban mondom nem rágalmazok vele senkit ez csak az én véleményem. Ő egy ilyen helyzetben azt nézné, hogy a kórházában ne legyen balhé, ami meg esetleg történik az el legyen simítva pont azért, hogy ne induljon külső viszgálat. Viszont nem lenen egyszerűbb az állami egészségügyet is felfejleszteni, hogy ne is kellene ilyesmiről egyáltalán beszélgetni és szóba se kerülhessen? Nem az lenne a megoldás?
ma 13:56
24/33 A kérdező kommentje:
#23: miért? Egy fejlett állami egészségügyi rendszerben ez miért nem történhet meg?
Azt ugye tudod, hogy hamis tanúzásért akár 5 év szabadságvesztés is járhat. Egy igazgató egyetlen egy ápolóért nem kockáztatna ennyit... elég annyi, hogy nem egyezik a 2 tanú vallomása és máris kiderül, hogy valami humbug van a háttérben.
De nagyon eltértünk a tárgytól! Itt most örök életre szóló SZJA mentességről van szó
ma 14:01
25/33 árokpart válasza:
Először az állami kórházi fekvőbetegellátást kellene felfejleszteni és utána
kellene adni a különböző adókedvezményeket.
ma 14:05
26/33 árokpart válasza:
Szerintem te még nagyon fiatal lehetsz, mert eléggé álomvilágban élsz ahogyan látom.
ma 14:07
27/33 anonim válasza:
Nyomd csak a propagandát, ez a nép megérdemli a sorsát, pusztuljon le ami még csak félig pusztult.
ma 14:08
28/33 A kérdező kommentje:
#26: ezt most mire érted?
ma 14:09
29/33 árokpart válasza:
Ezt nem sértésből írom , de az állami ellátórendszerekben olyan ezt úgy szoktam hívni "kócerájpolitika" van, hogy aki nem dolgozott benne az el sem tudná képzelni és elszörnyűlködne. Sajnos a végtelenségig mindenki fedez mindenkitm aki esetleg egy visszásságot feltár most maradjunk amit leírtam példaának. Tehát, hogy ha valaki egy ilyen helyzetben szerencsétlen beteg mellé állna az ottani személyzet közül úgy kicsinálnák a gyakorlatban, gondoskodának róla, hogy az életben nem kapna többet sehol az egészségügyben munkát. Mi kis ország vagyunk nemegy Brazilia vagy India itt mindnekinek a híre elér. Az állami ellátórendszer legyen az Szombathelyen, Debrecenben egy kutya házon belűl van .
ma 14:12
30/33 Sanyi2025 válasza:
Én nem vagyok nő, úgyhogy engem nem győzött meg.
Egyébként kb. egymillió nőt érint a 4,5 millióból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!