Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 4+15 éve csak egy miniszter,...

4+15 éve csak egy miniszter, aki mindvégig miniszter volt az Orbán kormányok alatt: ez Pintér Sándor exkommunista rendőrfőkapitány tábornok. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

febr. 18. 09:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10, szerintem nem érted, nekem, elég pontos fogalmam van erről.

Nem gondolom, hogy a fejembe látsz.

febr. 18. 09:59
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

#11 Megkérdeztem, hogy szerinted mikor kelt szárnyra. ha tudnád akkor ezt leírtad volna a válaszodban, de nem tetted. Mert nem tudod.

Vagy nagyon is tudod és te is jól tudod, hogy az 1994 után volt.

febr. 18. 10:05
 13/15 anonim ***** válasza:

12, válaszoltam rá, pontosan tudom, hogy akkor, amikor a balliberális oldal kifejezés, még nem is létezett.

Nem látsz a fejembe.

febr. 18. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Hiába írod le újra meg újra mint egy óvodás, hogy "detudomdetudom", ez nem lesz igaz.

Azt írd le konkrét dátummal, évvel, bizonyítékkal mikor volt! Akkor majd elhiszem, hogy tudod. Addig marad, hogy csak terelsz, hisz nem tudsz semmit.

febr. 18. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:
14, pedig hidd el, hogy, ha belelátnál a fejembe, akkor nem reagálnál rám.
febr. 18. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!