Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha Gyurcsány Ferenc Újra...

Ha Gyurcsány Ferenc Újra miniszterelnök lenne akkor jó vagy rossz lenne nekünk?

Figyelt kérdés
Hallotam róla rosszat és jót is, Sajnos nem tudom ki mond igazat

tegnap 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
Nem is tudom. Ő nem orbánc, az már egy előny. De én se vagyok orbánc. Szóval inkább magamat javasolnám miniszterelnöknek szeplőtelen múltam miatt.
tegnap 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Gyurcsány már volt miniszterelnök, 2 ciklusban is. Először megpuccsolta a saját miniszterelnökét, majd választási csalással, hazugságokkal nyerte meg a választást, aztán meg lemondott mert saját magát is alkalmatlannak tartotta arra, hogy kihozza az országot az általa is okozott hatalmas válságból.

Mégis mi az ami alapján szerinted egy másodpercig is engedni kellene újra az ország vezetésének közelébe? Ennyire nincsen senki az ellenzéki oldalon aki legalább nem bizonyította, hogy teljességgel alkalmatlan, nem bukott meg miniszterelnökként és nem vallotta be hogy hazudtak reggel, éjjel meg este?

tegnap 22:09
 3/5 anonim ***** válasza:
72%
Orbánnál jobb, Magyarnál rosszabb.
tegnap 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Jobb lenne, máshogyy cselekedne.
tegnap 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdekelne, hogy mi jót hallhattál róla. Semmivel nem jobb mint Orbán, ugyan az pepitában. A fidesznek jobb a kommunikációja, a Gyurcsány meg irritatívabb.

Ilyen volt a Gyurcsótány: https://www.youtube.com/watch?v=NTt681GDJYk

tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!