Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Még nem néztem a...

Fideszesek! Még nem néztem a miniszterelnök covid videóját, de ha megnézném, melyik résznél, hányadik percnél beszél a negyvenezer magyar áldozatról?

Figyelt kérdés
Köszönöm előre is s válaszokat.
jan. 27. 19:45
 1/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem a fidesz szavazóit, mert nagyobb eséllyel ők többen nézték, gyorsabb válaszra számítok.
jan. 27. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
8%
Nem néztem meg. Anélkül is tudom, hova kell szavazni. Az ország érdekében cselekszünk, még ha ezt ti nem is tudjátok felfogni.
jan. 27. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
2 percig tudtam nézni... aztán folytattam MP élőjét. Viktorét pedig jelentettem álhírként. :)
jan. 27. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:

19:52

Valamiért van egy halvány gyanúm, hogy a magukfajták nem tudják felfogni, mit jelent aznország érdekében cselekedni. 15 év, hova tűnt előttünk Ausztria, Románia, és gyakorlatilag mindenki? No meg a gyermekeink férjek feleségek, anyáink, apáink?

Csak nem a libsi nyugatra menekültek miattatok?

jan. 27. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

#2 félek, te nem fogod fel, hogy amit cselekszel, az nem az ország érdeke.

Tennék én rá magasból, ha többek közt nem az én bőrömre menne a játék.

jan. 28. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!