Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán Viktorban tetszik az,...

Orbán Viktorban tetszik az, hogy nem fél az EU-val sem szembeszállni, és megvédni az általa képviselt nézeteket. Te mit gondolsz erről?

Figyelt kérdés

Tetszik, ez az "én a világ ellen" hozzáállása. Valahogy én is ilyennek érzem magam.

De amúgy nem mindig ilyen, mert a jó kapcsolatok is fontosak neki.

Link:

[link]

ma 16:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, nekem is tetszik ez a hozzáállása.
Nekem nem tetszik.
11 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi sem tetszik benne.
ma 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bátor ember, egy egész ország faszával verni a csalánt. No májgrenc mór in, no war, no gender, no hope, no money, no future.
ma 17:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
0rbán takarodj!
ma 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Szavakban legalábbis.

Viszont pont ő mondta, hogy "Ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok". És viselkedésben annyira engedelmes szófogadó kis gójként viselkedik a tel-avivi gazdijainak, hogy szerintem még azoknak is leesett a kippájuk meglepődöttségükben.

ma 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:

"...megvédni az általa képviselt nézeteket"

Milyen nézeteket? Neki nincsenek elvei vagy nézetei, ahhoz túl takonygerincű. Mindössze egy populista, aki úgy forgolódik, ahogy azt a saját hatalma szempontjából jónak látja. Vagy tán nem erről szólt az elmúlt 30 éve? Volt ő már minden. Liberális, jobboldali, "forradalmár", konzervatív, orosz ellenes, orosz barát, egyház ellenes, "most jövők a templomból hívő".....

ma 17:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit mintha egyedül lenne ezzel a "szembe megyek a forgalommal" játékával.
ma 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:
62%

Jajj a gonosz EU, akkor vajon miért nem lépünk ki a gyászba? Ja hogy akkor nem lenne annyi zsé amit el lehet lopni?

Orbán egy patkány, semmiféle elvei vagy nézetei nincsenek, két fontos tényező van, pénz és hatalom. Ennek megfelelően érdekek mentén politizál.

ma 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Ne sértegesd a magyar miniszterelnököt.

ma 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 Dehogynem sértegetem.

Azt mondod az általa képviselt nézeteket védi. Most éppen melyiket? 2010ben még a szöges ellenkezőjét mondta annak amit most.

ma 18:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezzel csak az a baj, hogy amit mond, meg amit tesz, az szöges ellentétben áll egymással.
ma 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!