Fiúk, ez amerikai színésznő mennyire tetszik nektek? Hol helyezkedik el a dating skálán?
A leginkább smink nélküli fotót akartam hozni
Nagyon megoszlanak róla a vélemények és nagy balhé van a külseje körül, meg hogy kivel jár, ezért kiváncsi vagyok.
Nőként megvan róla a véleményem.
Nem csúnya, de nem is tetszik
10/6 ha értékelni kellene
A történeti hűség kedvéért kezdjük szerintem ott hogy a világhálón létező legelőnytelenebb képet másoltad be ide. (Nem ismertem, de rákerestem én is.)
Szerintem minden nőben lehet találni valami szépet, ennek a lánynak pl. nagyon szép a mosolya, a szája, és a szemei, és összességében kedves kis pofija van. Ha ez még valami normális személyiséggel is társul akkor szerintem 10ből 9 férfinak ezzel így nem lenne problémája. Egy randira simán vinném én is.
De semmi esetre sem egy olyan szimmetrikus arcú, magazinba meg reklámplakátokra való, objektív szépség mint mondjuk Margot Robbie, Ana de Armas, Emma Watson vagy Natalie Portman (csak mondtam pár színésznőt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!