Fiúk, ez amerikai színésznő mennyire tetszik nektek? Hol helyezkedik el a dating skálán?
A leginkább smink nélküli fotót akartam hozni
Nagyon megoszlanak róla a vélemények és nagy balhé van a külseje körül, meg hogy kivel jár, ezért kiváncsi vagyok.
Nőként megvan róla a véleményem.
"A férfiak véleményére lettem volna kiváncsi, hogy vajon mit látnak egy ilyen szürke kisegérben…"
"Hihetetlen számomra nőként, hogy totál átlagos lányként ki lehet fogni nagyon jó pasit."
Akkor én, férfiként megmondom a tutit:
Rohadtul nem vonzó egy szétsminkelt, szétbotoxozott, szétszilikonozott, műkörmös Barbie baba. Az utcán járva-kelve sokkal vonzóbbak a természetes nők, a "hibáikkal" együtt. A természetesség, életszerűség sokkal érdekesebb, rejtélyesebb és szebb mint egy mesterkélt valami.
És mi a jó istenért jelenti a természetes az átlagos, akin meg meg van valami csinaltatva az meg csak a Kelemen Anna fele torzszülött lehet?
A természetes nem egyenlő az átlagossal, sőt csak természetesen lehet valaki kiemelkedően szép
Tessek itt egy nulla műtéttel rendelkező totál természetes 10/10 arc
De tudnék meg mutatni sok másikat is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!