Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi lett mostanában ez a nagy...

Mi lett mostanában ez a nagy Zendaya mánia hogy ennyien odavannak érte?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem külsőre, egyre több toplistában látom a legszebb nők között, pedig korántsem olyan nagy szám mint többen gondolják. Legalábbis szerintem, nem mondom azt se hogy ronda, de jóindulattal is egy erős közepes. Akár színészek között akár bármilyen más területen több tucat szebb van nála. De igazából még csak híresnek se kell lenni, a közvetlen közelemben már 2-3km-es körzetben is több jobb csaj van nála. Jó persze nyilván mindenkinek más a szépség, de azért gondoltam megkérdezem hogy én nem vettem észre valamit hogy ennyire jónak tartják vagy csak nekem nem jön be annyira? Ti mit gondoltok róla?

tegnapelőtt 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem éppen, hogy kikopóban van Zendaya.
tegnapelőtt 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Pedig egy nagy nulla
tegnapelőtt 22:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az Euphoria őrületben volt nagyon felkapva, de most már tényleg lecsengett.

Na, és mitől nagy szám Sabrina Carpenter, Olivia Rodrigo, Billie Eilish, Jenna Ortega?

A fogyasztói társadalom címerállatai, azért vannak így felfújva. Semmi más funkciójuk nincs.

tegnapelőtt 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
41%
Én a Legnagyobb Showman című filmben figyeltem fel rá. (Az 2017-es film.) Ott még 21 éves volt. De a tinik körében az Eufophria sorozatban lett felkapott. Szerintem az átlagnál sokkal szebb, és tehetséges. Énekesként is megállta a helyét a Legnagyobb Showman című filmben. Aki nem látta, nézze meg benne. Ő énekel benne. Én nem tudom, hogy leszálló ágban van-e, de van 2024-es nagy játékfilmje is, illetve még mindig csak 28 éves. Korán lenne még nyugdíjba vonulnia.
tegnapelőtt 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Mostanában alig hallok már felőle, szerintem jelenleg Sabrina Carpenter a legfelkapottabb a fiatal huszonéves női hírességek között.
tegnap 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!