Mi értelme van reagálni elvakult provokátorok kérdéseire itt a gyk-n?
Ennek így nincs értelme konkré5 kérdés vagy válasz nélkül.
Nem kell elzárkózni hanem türelmesen be kell mutatni meg kell értetni miért is bődületes baromság és zsákutca a fidesz politikája. Higgadtan türelmesen. Úgyis saját magukat égetik le.
Amig Te türelmesen, higgadtan mutatod meg nekik és ők bődületesen égetik le saját magukat, az ég világon semmi sem történik az országban, ja, de, bocsánat, hogy a fenébe nem történe... folyamatosan inflálódik el a forint és ér egyre kevesebbet a Te pénzed is, fél millával lettünk kevesebben, mimagyarok, folyamatosan üldözik el az országból már kitudja, hanyadik generációt és egyre rosszabb állapotban van az ország...
De, légy higgadt és pozitiv, majd kérdezd meg magadtól, hogy mi a franc értelme van ennek?! Segitek! Semmi!
Holnap ugyanúgy ellopnak, amit lehet.
Ne csupán a hazugság, de a cáfolata is legyen folyamatos.
Nem azok miatt, akik kiírják. Hanem azok miatt, akik olvassák.
"Nem azok miatt, akik kiírják. Hanem azok miatt, akik olvassák."
2-es vagyok, pontosan ez a lényeg kedves 3-as..
Hiába hisztizel rajta. Igen, valóban nagy bajok vannak az országban de akkor is fontos hogy az igazság kiderüljön. Csak hőbörgéssel meg a másik leugatásával nem fog eljutni az információ azokhoz sem akik esetleg tényleg nem teljesen hülyék csak egyszerűen arról van szó hogy ha tetszik ha nem, sajnos nem mindenki követi olyan részletesen a napi politikai eseményeket. Lehet hogy csak a felületes hallomásokból táplálkozva politizál de nem hajlandó annyi időt áldozni rá hogy mindenben nekialljon nyomozni hasonlízgatni elemezni. Nekik lenne jó ha valós érvelést és információkat látnak kulturáltan megfogalmazva hogy miért is nem kene a Fideszre szavazni. Attól hogy nagyon nagyon haragszol rájuk ők még ugyanúgy leszavaznak a narancsra. Sőt még meg is erősíted őket benne és simán te tűnsz agresszívnek és ellenszenvesnek.
Én legalább képes vagyok felfogni, hogy, ha 15 év után, még mindig ott tart az ország, hogy jó ez a trágyadomb, ami ma van, elfogadom azt, hogy én akár hisztizek, akár nem, nem fogom tudni megváltoztatni, mert ma Magyarország ezt akarja, hogy egy trágyadomb legyen!
De, majd szólj, hogy mi változik attól, hogy újra és újra higgadtan elmagyarázod nekik, mert 15 év után, nekem úgy tűnik, hogy az ég világon semmi.
Ma ugyanúgy lopnak, mint tegnap.
"Én legalább képes vagyok felfogni,"
Ne dícsérjed magad. Ez ellenszenvet vált ki azokból akik amúgy nem hülyék csak szimplán nem foglalkoznak napi szinten a politikával ezért szavaznak a Fideszre. Igen, 15 éve ez van, de akkor is inkább célravezető higgadnak maradni és elmagyarázni mi a baj a mávval mi a baj az oktatással mi a baj az egészségüggyel, mi a baj a leszakadó elszegényedő régiókkal stbstb mint itt asszonykodni. Ez betalálhat valakinél ettől lehet valakinek fény a fejében. Attól hogy lecseszed nem.
Hidegen hagy, hogy ki, mit gondol rólam, nem tőlem függ a forint árfolyama, nem tőlem függ a korházi ellátás minősége, de még csak a demográf adatok sem függenek tőlem, amig ez nem változik, pont nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
Ennek az országnak, nem én kellek, hanem a trágyadomb. És ez az, amit képes vagyok felfogni.
"Hidegen hagy, hogy ki, mit gondol rólam, nem tőlem függ a forint árfolyama, nem tőlem függ a korházi ellátás minősége, de még csak a demográf adatok sem függenek tőlem, amig ez nem változik, pont nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
Ennek az országnak, nem én kellek, hanem a trágyadomb. És ez az, amit képes vagyok felfogni."
Aha mindent vagy semmit :D
Szóval lehet hogy ezek nem személyesen csak tőled függnek, de ettől még az hogy milyen módon nyilvánulsz meg és mit hagysz magad mögött az bizony tőled függ. Ezt kéne felfogni. Hogy apró kicsi egységként de te egy nagyon icipici részben te is felelős vagy abban hogy miért trágyadomb ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!