Gál Gábor 2024 kérdése:
Van értelme szavazni önkormányzati választáson, ha nem tudok semmit a jelöltről?
Figyelt kérdés
A választási körzetemben az országosan ismert pártok mellett civil szervezetek indítottak jelölteket. Az országosan ismert pártokra nem szeretnék szavazni, a civilekről viszont gyakorlatilag nincs semmi érdemi infó a neten.
Nagyjából tudom, hogy kik ők és milyen elköteleződésűek, de nagyon zavar, hogy se programjuk, se aktivitásuk nincs, így nem tudom, mire számítsak és az már eleve elég gáz, hogy már erre se vették a fáradtságot.
2024. jún. 9. 07:28
A kérdező szavazást indított:
szavazz nyugodtan a civilekre, így legalább azok ellen szavazol, akiket nem szeretnél hatalomban látni
így nincs értelme szavazni, teljesen lutri
más:
8 szavazat
1/1 anonim válasza:
Valamit azért csak lehet találni róluk. Én is találtam az itenniekről, igaz csak pár mondatot, de az alapján is lehet valamiféle képet alkotni róluk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!