Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a videóról? Én ezzel képtelen vagyok azonosulni, vagy ilyen mögé beállni?

Figyelt kérdés

Egyre inkább kiábrándulok ebből a viselkedésből, családos emberként, úgy hogy van már kamasz gyerekem is, nem tudok ilyen értékrendű ember mögé beállni. Biztos sokan vagytok itt, főként itt ezen az oldalon, akiknek ez szimpatikus, de én sem a lányomat, sem a fiamat nem tudnám egy ilyen ember mögé beállítani. A legtöbb intelligens, elengáns, moderáltabb ember nem így viselkedik, nem mondd ilyeneket.

[link]

ma 18:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Aki azt mondaj, hogy Hajrá Tisza... abban mégis mi játszódik le? Erőszaktevés, bántalmazás, lelkiterror, mégis hogy vagytok képesek ilyen eszmék mögé beállni és drukkolni, hogy hajrá?
ma 18:16
 2/6 meszike91 ***** válasza:
79%
Ez politikai hirdetés, nem kérdés
ma 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hajrá Tisza.
ma 18:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak írjátok meg, hogy tényleg ez mögé beálltok és vonultok és drukkoltok? Akkor milyen lehet az életetek? Otthon is ezekhez folyamodtok? Mert csak az áll be mögé
ma 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsétek
ma 18:26
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
Igen beállok, nem néztem meg a videót mert csak 7 perces. Ajánlom, hogy nézd meg a kicsit több, mint 1 órás felvételt vágatlanul. És akkor láthatod a valós képet.
ma 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!