Orbán miatt vagyok buta?
#16-19 Azért ez a kérdés is rávilágít arra hogy hol a hiba a közoktatásban illetve a társadalomban. Mondom ezt NEM fideszesként.
És igen, márpedig létezik olyan hogy önképzés. Az nem Orbán hibája ha valaki arra is lusta volt hogy megtanulja a gömb térfogatát, mindenkinek meg vannak a lehetőségei főleg az internet korában. A Fidesz csak bele rúg még egyet abba aki amúgy is tanulatlan.
"Mondom ezt NEM fideszesként"
Mindegyik fideszes ezt mondja
#22 Mondom én, ez a kérdés jól megvilágítja mi a baj a társadalommal. Ki írod a kérdést azzal a címmel hogy "buta vagyok", majd jön a mindent is tudó monológ.
Először tedd fel magadnak a kérdést: annak idején mi hátráltatott abban hogy tanulj, hogy fejleszd magad. Egyáltalán miből gondolod hogy buta vagy?
Ha a fidesz a szociális hálózatot NEM építette volna le (ahogy az oktatást se) akkor az a kis gyerek (aki ennek a rendszernek az ÁLDOZATA!) Többre vitte volna! Úgyhogy de! A fidesz a hibás főként! HA LEVÁLTJUK JOBB LESZ FOGJÁTOK FEL KÉRLEK!
Árad a tisza 26💪
Nem tudom mit akarsz de én tudom mit akarok! Hogy búkjon a fidesz maffia!! Tehát lássa mindenki hogy Orbán a hibás igenis a buta gyerekekért is mert ERRŐL sem beszélnek!
25
Jó de akkor is TÖBB esélye lett volna szegénynek! Én s reményre szavazok 26ban! Árad a tisza!
Gyermeki elmével mindig a másik a hibás, soha nem èn. A hibáink beletása a felnőtté vàlás egyik jele! Sajnos erre kevés ember képes politikai beállítottságtól függetlenül.
ÚGY VAN! Ezért hazudik ennyit a fidesz mert nem képesek felvállalni a hibáikat! Igazad van csak ők szándékosan hibáznak mert lopnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!