Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán miatt vagyok buta?

Orbán miatt vagyok buta?

Figyelt kérdés
Ha az elmúlt 14 év alatt az oktatás buta embereket nevelt ki mint én akkor az Orbán hibája, nem? Mert az oktatás romlása a fidesz miatt van tehát ha valaki buta lesz felnőttként vagy mondjuk egy borsodi roma családba van aki 4-5 osztályt végzett csak, az Orbán hibája. Tehát okkal okolhatják a fideszt és Orbánt igaz? Tehát HA ÉN buta vagyok akkor okolhatom jogosan a fideszt és Orbán rezsimet?

nov. 26. 11:21
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

#16-19 Azért ez a kérdés is rávilágít arra hogy hol a hiba a közoktatásban illetve a társadalomban. Mondom ezt NEM fideszesként.

És igen, márpedig létezik olyan hogy önképzés. Az nem Orbán hibája ha valaki arra is lusta volt hogy megtanulja a gömb térfogatát, mindenkinek meg vannak a lehetőségei főleg az internet korában. A Fidesz csak bele rúg még egyet abba aki amúgy is tanulatlan.

nov. 26. 13:53
 22/31 A kérdező kommentje:

"Mondom ezt NEM fideszesként"

Mindegyik fideszes ezt mondja

nov. 26. 13:56
 23/31 anonim ***** válasza:

#22 Mondom én, ez a kérdés jól megvilágítja mi a baj a társadalommal. Ki írod a kérdést azzal a címmel hogy "buta vagyok", majd jön a mindent is tudó monológ.

Először tedd fel magadnak a kérdést: annak idején mi hátráltatott abban hogy tanulj, hogy fejleszd magad. Egyáltalán miből gondolod hogy buta vagy?

nov. 26. 13:58
 24/31 A kérdező kommentje:

Ha a fidesz a szociális hálózatot NEM építette volna le (ahogy az oktatást se) akkor az a kis gyerek (aki ennek a rendszernek az ÁLDOZATA!) Többre vitte volna! Úgyhogy de! A fidesz a hibás főként! HA LEVÁLTJUK JOBB LESZ FOGJÁTOK FEL KÉRLEK!

Árad a tisza 26💪

nov. 26. 13:58
 25/31 anonim ***** válasza:

Csak részben.

nov. 26. 13:59
 26/31 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit akarsz de én tudom mit akarok! Hogy búkjon a fidesz maffia!! Tehát lássa mindenki hogy Orbán a hibás igenis a buta gyerekekért is mert ERRŐL sem beszélnek!

nov. 26. 14:00
 27/31 anonim ***** válasza:
#24 A sztorim amúgy még a Fidesz előtti időkből való. Aki nem képes integrálódni az senmilyen rendszerben nem fog tudni.
nov. 26. 14:01
 28/31 A kérdező kommentje:

25

Jó de akkor is TÖBB esélye lett volna szegénynek! Én s reményre szavazok 26ban! Árad a tisza!

nov. 26. 14:02
 29/31 anonim ***** válasza:

Gyermeki elmével mindig a másik a hibás, soha nem èn. A hibáink beletása a felnőtté vàlás egyik jele! Sajnos erre kevés ember képes politikai beállítottságtól függetlenül.

nov. 26. 14:04
 30/31 A kérdező kommentje:

ÚGY VAN! Ezért hazudik ennyit a fidesz mert nem képesek felvállalni a hibáikat! Igazad van csak ők szándékosan hibáznak mert lopnak

nov. 26. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!