Orbán miatt vagyok buta?
Figyelt kérdés
Ha az elmúlt 14 év alatt az oktatás buta embereket nevelt ki mint én akkor az Orbán hibája, nem? Mert az oktatás romlása a fidesz miatt van tehát ha valaki buta lesz felnőttként vagy mondjuk egy borsodi roma családba van aki 4-5 osztályt végzett csak, az Orbán hibája. Tehát okkal okolhatják a fideszt és Orbánt igaz? Tehát HA ÉN buta vagyok akkor okolhatom jogosan a fideszt és Orbán rezsimet?nov. 26. 11:21
2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szóval akkor tényleg nem az én hibám. Mocskos fidesz! 26ban remélem elmennek
nov. 26. 11:29
3/31 anonim válasza:
Ha te buta vagy, akkor okolhatod a fideszt. Pont azért, mert buta vagy.
Amúgy magadat kéne, hogy nem tanultál.
Ha 26-ban elmennek, akkor egyből okos leszel?
4/31 A kérdező kommentje:
Fideszes propagandista nem érdekel! Csak a megafonos meg m1 hazugságait böfögöd vissza
nov. 26. 11:48
5/31 anonim válasza:
Kérdező, tényleg elég buta lehetsz. 8gy legalább nem kell törődnöd semmivel, a kifogás örökre megvan: Orbán és a Fidesz.
6/31 A kérdező kommentje:
400 forint 1 euro és 27% áfa is kifogás igaz?🤣🤣🤣 meg a rohadó kortermek... ugye? Ez mind kifogás! Éljen Orbán a királyunk!🤣🤣🤣
nov. 26. 12:11
7/31 A kérdező kommentje:
Leírom a kommented másképp 5ös
"Bee bee éljen a narancs! Bee bee megyek M1 nézni! Bee bee"
nov. 26. 12:12
8/31 anonim válasza:
Megitélesem szerint kétfelé buta ember van.
1. Fideszt nem szereti, szeretné, ha kormányváltás lenne, ennek ellenére sem érti meg, hogy sem a dk, Mihazánk, Momentum sosem fogja Orbánt leváltani, szavazatukkal közvetetten Orbánt támogatják. Ez réteg a megítélésem szerint még egy átlagos fideszesnél is butább.
9/31 A kérdező kommentje:
"ennek ellenére sem érti meg, hogy sem a dk, Mihazánk, Momentum sosem fogja Orbánt leváltani,"
Le se mered írni hogy tisza 😂😂😂 féltek mi? Elmossa a narancsot 26ban!!!
nov. 26. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!