Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán miatt vagyok buta?

Orbán miatt vagyok buta?

Figyelt kérdés
Ha az elmúlt 14 év alatt az oktatás buta embereket nevelt ki mint én akkor az Orbán hibája, nem? Mert az oktatás romlása a fidesz miatt van tehát ha valaki buta lesz felnőttként vagy mondjuk egy borsodi roma családba van aki 4-5 osztályt végzett csak, az Orbán hibája. Tehát okkal okolhatják a fideszt és Orbánt igaz? Tehát HA ÉN buta vagyok akkor okolhatom jogosan a fideszt és Orbán rezsimet?

nov. 26. 11:21
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
63%
Igen
nov. 26. 11:25
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szóval akkor tényleg nem az én hibám. Mocskos fidesz! 26ban remélem elmennek
nov. 26. 11:29
 3/31 anonim ***** válasza:
31%

Ha te buta vagy, akkor okolhatod a fideszt. Pont azért, mert buta vagy.

Amúgy magadat kéne, hogy nem tanultál.

Ha 26-ban elmennek, akkor egyből okos leszel?

nov. 26. 11:43
 4/31 A kérdező kommentje:
Fideszes propagandista nem érdekel! Csak a megafonos meg m1 hazugságait böfögöd vissza
nov. 26. 11:48
 5/31 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező, tényleg elég buta lehetsz. 8gy legalább nem kell törődnöd semmivel, a kifogás örökre megvan: Orbán és a Fidesz.
nov. 26. 12:06
 6/31 A kérdező kommentje:
400 forint 1 euro és 27% áfa is kifogás igaz?🤣🤣🤣 meg a rohadó kortermek... ugye? Ez mind kifogás! Éljen Orbán a királyunk!🤣🤣🤣
nov. 26. 12:11
 7/31 A kérdező kommentje:

Leírom a kommented másképp 5ös

"Bee bee éljen a narancs! Bee bee megyek M1 nézni! Bee bee"

nov. 26. 12:12
 8/31 anonim ***** válasza:
52%

Megitélesem szerint kétfelé buta ember van.

1. Fideszt nem szereti, szeretné, ha kormányváltás lenne, ennek ellenére sem érti meg, hogy sem a dk, Mihazánk, Momentum sosem fogja Orbánt leváltani, szavazatukkal közvetetten Orbánt támogatják. Ez réteg a megítélésem szerint még egy átlagos fideszesnél is butább.

nov. 26. 12:38
 9/31 A kérdező kommentje:

"ennek ellenére sem érti meg, hogy sem a dk, Mihazánk, Momentum sosem fogja Orbánt leváltani,"

Le se mered írni hogy tisza 😂😂😂 féltek mi? Elmossa a narancsot 26ban!!!

nov. 26. 12:51
 10/31 anonim ***** válasza:
0%

"Tisz(t)a szívvel betörök,

ha kell, embert is ...."

nov. 26. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!