Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán miatt vagyok buta?

Orbán miatt vagyok buta?

Figyelt kérdés
Ha az elmúlt 14 év alatt az oktatás buta embereket nevelt ki mint én akkor az Orbán hibája, nem? Mert az oktatás romlása a fidesz miatt van tehát ha valaki buta lesz felnőttként vagy mondjuk egy borsodi roma családba van aki 4-5 osztályt végzett csak, az Orbán hibája. Tehát okkal okolhatják a fideszt és Orbánt igaz? Tehát HA ÉN buta vagyok akkor okolhatom jogosan a fideszt és Orbán rezsimet?

nov. 26. 11:21
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%
Árad a szájszag, bleee.
nov. 26. 12:58
 12/31 A kérdező kommentje:

Féltek? 😂😁😁😁

nov. 26. 13:01
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen Orbán miatt. Tény hogy a közoktatás egy rakat kaki, de sok emberben az akarat sincs meg hogy tanuljanak, fejlesszék magukat.
nov. 26. 13:09
 14/31 Dongaben ***** válasza:
100%
Buta önmagadtól vagy. A FIDESZ, és Orbán sok mindenért felelős, de a TE butaságodat rájuk kenni...na, az tényleg butaság, hogy finoman fogalmazzak. :) Ha "Tiszektás" vagy, akkor nem is csodálkozunk rajta. De, nem baj. Ilyenek is kellenek. :)
nov. 26. 13:25
 15/31 anonim ***** válasza:
Önképzés, ez az a szó amit keresel kérdező......
nov. 26. 13:27
 16/31 A kérdező kommentje:

De a fidesz a legfőképp a hibás!! Ezt kéne felfogni!

nov. 26. 13:38
 17/31 A kérdező kommentje:

Tiszektás? Inkább leszek tisza szektás mint narancsos ország lopó!!! Remeg alattatok a léc féljetek!

nov. 26. 13:40
 18/31 A kérdező kommentje:

DE NEM LEHET MERT AHHOZ OKTATÁS ÉS PÉNZ KELL DE A FIDESZ ALATT LEPUSZTULT MINDEN!!! FOGJÁTOK FEL!! ÉHEZNI FOGTOK HA 26 BAN IS ORBÁN NYER!! UTCÁN LAKÓK LESZTEK!!!! NEM ÉRTITEK? Ha NEM váltjuk le a náci diktátor fideszeseket akkor annyi magyarországnak!! UTOSÓ LEHETŐSÉG!

nov. 26. 13:43
 19/31 A kérdező kommentje:
Hú de nagy lett a csönd! De helyes! A fideszesek észérvek nélkül maradjanak is csak csöndbe!
nov. 26. 13:49
 20/31 anonim ***** válasza:

#16 Azt kellene felfogni hogy legfőképpen mindenkinek az akaratán múlik.

Maradva a borsodi családos példánál, volt hasonló kisebbségi osztálytársam. A csávót már harmadik osztályban jobban érdekelte a Kis Grófó meg a bűnözés mint a tananyag, állandóan lógott de ha be is szándékozott jönni nem tudott viselkedni. Persze minden dolgozata egyes lett. Ötödik osztályig vitte így a pályafutását. Az ilyen emberen nem lehet segíteni, aki nem is hajlandó tanulni.

Amúgy az hogy valaki buta vagy nem buta, nem teljesen az oktatáson múlik. Az intelligencia részben született képesség.

nov. 26. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!