Akik választásokon nem szavaznak, azoknak teljesen mindegy, hogy a jelöltek közül mennyire rossz a legrosszabb?
Adott egy választó pl amerikában, és egy választás. Ha a választó Kamala Harris szimpatizáns, akkor Trump és Pol Pot a választék. Ha Trump szimpatizáns, akkor Harris és Pol Pot a választék.
Pol Pot munkássága:
"A halálos ítélethez gyakran az is elég volt, ha az érintettnek szemüvege volt, esetleg puha volt a tenyere, ami azt mutatta, hogy nem végzett fizikai munkát. A becslések szerint a Demokratikus Kambodzsában 1,7 millió embert gyilkoltak meg, éheztettek vagy dolgoztattak halálra."
Akárhogy is, egy rossz és egy nagyon nagyon nagyon rossz politikus közül választhat az értelmezése szerint és ezért nem szavaz...
Viszont ez a választói magatartás előnyös a nagyon nagyon nagyon rossz politikusok hatalomra kerüléséhez, vagy nem így van?
Nekem Trump nagyon nem szimpatikus, de ha Pol Pot lett volna a másik opció, akkor azonnal Trumpra szavaztam volna, már ha amerikai lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!