Nem lesz abból probléma, hogy az infláció kétszer akkora lett, mint Gyurcsány legrosszabb évében?
2007-ben 7,9% volt, most kb. 18,3% lesz. Tudjuk milyen rossz volt akkor, nem szeretnénk újra átélni, de úgy látszik Orbán sem jobb. Kire szavazzunk, aki nem alkalmatlan? Ugye nem lesz államcsőd, tekintve, hogy a hiány is elszállt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..
A rendszerváltás után az 1990-es években volt ennél sokkalta rosszabb is az inflációs ráta, majdnem 30 %-os. Valahogy túléltük azt is, bár emlékszem húzós volt.
Most azért ettől messzi vagyunk, talán javult ez a mutató az utóbbi 1-2 hónapban, bár az emberek szerintem óvatosabban vásároltak az idén az ünnepek alatt.
kb. 2x annyi embernek van autója, mint Gyurcsány idejében, 2x annyian járnak a Balatonra nyaralni, meg wellness hétvégékre hawajozni, többször annyian járnak tengerpartra nyaralni. A városi családi házak száma a többszörösére növekedett Gyurcsány óta.
De Gyurcsány alatt jobb volt. Kádár meg maga volt a mennyország. A 444 szerint ja!
Sajnálom ha fáj, de ezek a tények!
Nem lesz.
A fidesz ugyanis növeli a béreket is.
Gyurcsány ezt nem tette!
Vagy csak nekem dolgozónak nőtt úgy a bérem, hogy 3-5 vagy 8 éve is ugyan azt tudtam megvenni a napi fizetésemből? Hmm.
tegnap 23:59
Az MSZP nyolc éve alatt valamivel nagyobbat nőtt az átlagfizetés, mint a Fidesz nyolc éve alatt:
2002: 78 ezer
2010: 133 ezer
2018: 219 ezer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!