Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A szokásos munkaidő legyen...

A szokásos munkaidő legyen 8-16 helyett 21-5, azaz éjjel?

Figyelt kérdés

A szokásos munkaidő természetesen idézőjelbe tehető, hiszen mindenhol más, de nagyjából érthető mit értek alatta.

Vannak emberek akik az óraátállítás megszüntetése esetén a nyári időszámítást tartanák meg, vagy csak átlépnének a másik időzónába. Mindezt azért, hogy délután és este sok világos órájuk legyen a szabadidejükben. Hogy emiatt többet kell sötétben dolgozni, az pedig nem számít.

Ha kimaxoljuk e gondolkodást, akkor éjjel mehetnénk dolgozni és a szabadidőnk egésze világosra esne.

okt. 28. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, menjünk éjjel dolgozni.
Nem, maradjon ahogy most van.
9 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem világosban akarnak aludni. A híres 8+8+8 órából nem a "8 óra pihenést" akarják nappal csinálni, hanem a "8 óra szórakozás" részt. De ezt nyilván te is tudod, mert ennyire nem lehetsz bugyuta.

Szóval nem, ennek inkább egy kicsit eltolt délelőttős vagy délutános munkarend felel meg és nem egy éjszakás.

okt. 28. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy sok munkát nappal célszerű elvégezni. Pédául cipelnél 3 reflektort egy sűrű erdőben?
okt. 28. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Olyan munkakört kell választani. Nekem a folyamatos nappalos a halálom. Életemben/68 éves vagyok/ kettő hónapot dolgoztam nappalosban és kb 20 napot késtem. A mi nekem bejött az a 4-es túr.
okt. 28. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!