Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Vitézy D. és Ungár P. lemondan...

Vitézy D. és Ungár P. lemondana és visszavonulnának, ha kiderülne, ha hazudtak volna a főpolgármesteri választási kampányidőszakban arról, hogy nincs a fidesszel összehangolt választási egyeztetésük?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen esetben politikában kell maradni és vállalni a maradás minden erkölcsi következményét mindennap tükörbe és a magyar emberek szemébe nézve?
okt. 21. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Bayer Zsoltnak, lehet, hogy azért fagyott le az arca, mert kiderült, hogy nem csak Ungár -hivatalosan- és vélhetően Vitézy Dávid is meleg, hanem mert Rogán is ilyen társaságba jár.
okt. 21. 08:03
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

#1 Tudod van az a mondás, hogy akinek mindig mindenről ugyanaz jut eszébe, arról lehet látni, hogy az Ő esze jár ezen a témán állandóan.

Miért is hozod be ide mások szexuális életét? Csak nem ezen jár a TE agyad állandóan, hogy ki kivel miképpen szexel?

De.

okt. 21. 08:46
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Oh, én csak a médiában repkedő sokat látott szakértők és péniszek végett bátorkodtam ezt felhozni, de elnézést kérek mindenkitől a leERESZkedő stilusomért, biztos, csak a közeg teszi.

Bese kellett volna hoznom a témát.

okt. 21. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
Ugyan már, ellenzéki oldalon mindenki hazudik, ezért biztos nem vonulnak vissza.
okt. 21. 09:19
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

nem hiszem hogy visszavonulnának. de ezt mondjuk sejteni lehetett, hogy tiszta fidesz mindkettő.

most láttam egy ungár interjút, hát botrányos a csávó

okt. 29. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!