Ha valaki utal külföldről dollárt a Fidesz számlájára kampányidőszakban "kampány adomány" közleménnyel, azt a Fidesz visszautalja tiltott támogatás indokkal?
Jó kérdés. Ez afféle túlterheléses támadás lenne, lekötni az ellenfél erőforrásait, ami a Fidesz egyik kedvenc fegyvere az ellenzéki képviselőkkel szemben. Annyira leterhelni őket a sok koholt, kitalált marhasággal, hogy arra menjen el az energiájuk, hogy megpróbálják magukról lemosogatni a sok kakit, amit a Fidesz ipari mennyiségben keneget rájuk a propagandagépezetével.
Én is kíváncsi lennék, hogyan védekeznének a saját kedvenc fegyverükkel szemben.
A jelenlegi törvényjavaslat nem tiltja, hogy külföldi támogatást fogadjanak el pártok vagy civil szervezetek, de büntethetővé tette.
Hogy kit büntetnek meg vagy nem, és mi alapján, azt pedig az az illetékes hatóság dönti el, amit a miniszterelnök állít fel.
A milliós kérdés: vajon az Orbán-kinevezte hatóság a Fidesznél vagy más pártnál fog törvénytelenséget megállapítani? :)
15:05
balliberális?
Hidd el, én nálad sokkal sokkal jobbra állok, én ugyanis hazaszerető magyar vagyok.
"De nem, továbbra se jár guruló euro dollárok a gazdáitoknak."
Tévedsz, az illiberránsoknak van gazdája. És nekik aztán gurulnak a privát számlákra az eurók dollárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!