Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki utal külföldről...

Ha valaki utal külföldről dollárt a Fidesz számlájára kampányidőszakban "kampány adomány" közleménnyel, azt a Fidesz visszautalja tiltott támogatás indokkal?

Figyelt kérdés
És ha sok ilyen utalás indulna, tömegesen, azzal mit kezdenének?
2023. dec. 10. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Ez afféle túlterheléses támadás lenne, lekötni az ellenfél erőforrásait, ami a Fidesz egyik kedvenc fegyvere az ellenzéki képviselőkkel szemben. Annyira leterhelni őket a sok koholt, kitalált marhasággal, hogy arra menjen el az energiájuk, hogy megpróbálják magukról lemosogatni a sok kakit, amit a Fidesz ipari mennyiségben keneget rájuk a propagandagépezetével.

Én is kíváncsi lennék, hogyan védekeznének a saját kedvenc fegyverükkel szemben.

2023. dec. 10. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Egy újabb balliberális durcizást láthatunk? Aranyosak vagytok ilyenkor. De nem, továbbra se jár guruló euro dollárok a gazdáitoknak.
2023. dec. 10. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Az is lehet, hogy nem utalják vissza, hanem elrakják, aztán elhallgatják. Ez a másik bevett szokásuk.
2023. dec. 10. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha pedig ki mered nyitni a szádat, akkor azonnal meleg leszel, meg pedofil leszel, meg antifás leszel, meg muszlimbarát leszel, meg ki tudja miket találnak még ki rád, az országos médiában. Ebben is nagyon kreatív ez a brigád.
2023. dec. 10. 15:30
 5/6 anonim ***** válasza:
52%

A jelenlegi törvényjavaslat nem tiltja, hogy külföldi támogatást fogadjanak el pártok vagy civil szervezetek, de büntethetővé tette.

Hogy kit büntetnek meg vagy nem, és mi alapján, azt pedig az az illetékes hatóság dönti el, amit a miniszterelnök állít fel.

A milliós kérdés: vajon az Orbán-kinevezte hatóság a Fidesznél vagy más pártnál fog törvénytelenséget megállapítani? :)

2023. dec. 10. 16:14
 6/6 A kérdező kommentje:

15:05

balliberális?

Hidd el, én nálad sokkal sokkal jobbra állok, én ugyanis hazaszerető magyar vagyok.

"De nem, továbbra se jár guruló euro dollárok a gazdáitoknak."

Tévedsz, az illiberránsoknak van gazdája. És nekik aztán gurulnak a privát számlákra az eurók dollárok.

2023. dec. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!