Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Megvédenéd Magyarországot...

Megvédenéd Magyarországot támadás esetén, hogy megvédd az Orbán-klán összeharácsolt milliárdjait?

Figyelt kérdés
Közben pont az Orbán klán tagjai kapnának mentességet vagy menekülnének és tuti nem fognának fegyvert.
okt. 20. 01:55
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Mért, még olyan emberek is vannak akik ukrajnát védik. Mennyivel jobb a Baloga vagy a Zelenszkij klán milliátdjaiért meghalni? Bár mondjuk ott már a kormánymaffia kezd rájönni hogy kicsi ez az ország két ilyen bűnözői csoportnak és most próbálják a Balogáékat kinyírni.
okt. 20. 03:32
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Az országot védenéd nem x y-t.
okt. 20. 05:42
 3/7 anonim ***** válasza:
79%
Mégis milyen támadás ellen lenne esélyünk nulla honvédséggel,egy maroknyi civilnek?
okt. 20. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Én boldog életemet akarom megvédeni, családdal, barátokkal. Ha itthon ez már nem lehetséges, akkor menekülünk máshova, biztonságba.
okt. 20. 07:33
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Én megadás és béke párti vagyok!
okt. 20. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen megvédeném Magyarországot! És: Nem, nem a jelenlegi politikusok vagyonvédelme miatt tenném. Nyílván nem a politikai elit védelme miatt védeném Magyarországot.

Amikor a támadó fél olyan szándékkal jön, hogy bekebelezze a területet és mindent felszámoljon, ami magyar (téged és a szeretteid, a nyelved, azt az egyedüli nyelvet amit értesz és normálisan beszélsz, a kultúrád) akkor nem az aktuális politikai osztály miatt próbálod védeni a hazád.

Ukrajnában sem a politikai elit miatt védik a hazájukat, akik kimentek harcolni, hanem az oroszok üzenete miatt, ami kb úgy szól, hogy "mindent elpusztítunk, ami ukrán".

És ha nem is a milliók megölése a cél, de a te magyar nyelvű kultúrád eltüntetése. Nem férsz többet hozzá a magyar nyelvhez, nem tudsz ügyet intézni, nem lenne több könyv, írás, műsor, film, dal. Az elég pusztító lenne.

Kérdezz meg határon túli magyarokat (vagy olvass 1920 utáni irodalmat az életükről), milyen érzés korlátozottan használni az anyanyelved, korlátozottan hozzáférni az anyanyelvedhez, illetve több tucat munkakörből kiesni, csak azért mert ez az anyanyelved (egy idegen országban egy kissebségi magyarból nem vagy csak nagyon korlátozottan lesz például rendőr, magasrangú tisztviselő, de még tűzoltó sem lehettél).

Szerintem érdemes megvédeni az országunkat, akármilyen rossz helynek tűnik.

okt. 20. 08:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem!
okt. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!