Mekkora esélyt láttok Harris győzelmére?
Figyelt kérdés
Szerintem a vita óta ismét momentuma van Kamalának, a csatatérállamokban is jön fel rendesen. Pl Pennsylvániában 50-45-re vezet Trumppal szemben.szept. 19. 12:16
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
Most per pillanat az esélye nálam Trump-Harris 55-45.
4/10 A kérdező kommentje:
Én ezt jobban szeretem, ez 180-200 közvéleménykutatás alapján átlagol, ez alapján Harris vezet.
szept. 19. 16:47
6/10 anonim válasza:
4: Mert azt hozza ki, amit te szeretnél látni, amúgy semmi értelme.
7/10 PMC Wagner válasza:
"Én ezt jobban szeretem, ez 180-200 közvéleménykutatás alapján átlagol, ez alapján Harris vezet."
2016 ban a választás napján is az volt hogy Clinton nagy többséggel nyer. Mégsem úgy lett
8/10 A kérdező kommentje:
És miért gondolod, hogy most is ez lesz? 8 éve Hillary kb nem kapmányolt a csatatérállamokban. Most pedig Harris-Walz olyan megyékben is kampányol, amit 4 éve Trump pár ezer szavazattal nyert meg.
szept. 20. 10:29
9/10 A kérdező kommentje:
*államokon belüli megyékbsn
szept. 20. 10:30
10/10 anonim válasza:
Teljesen kiszámíthatatlan az amerikai politika. Ott sokkal jobban érvényesül a "választást kell nyerni, nem közv. kutatásokat" felfogás (főleg a gyakorlatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!