Ha már a Nyugat és a NATO is lemondott Ukrajna győzelméről és nincs több pénz, akkor miért nem adja meg magát Ukrajna? Mit kínlódik még?
Egyértelmű, hogy Oroszország (amin még 1 éve röhögtek sokan, hogy mennyire "leszerepelt") hatalmas győzelmet aratott. Mondhatni elérte a célját, a Nyugat meggyengült anyagilag és katonailag, Ukrajna romokban és pénz és minden nélkül, a támogatói elpártolnak szép lassan. Putyin mindent elért. Ahhoz képest elég kis veszteségek árán, mert egy akkora országnak az a veszteség egy fogpiszkálónyi.
Ukrajna miért nem kapitulál?
"Egyértelmű, hogy Oroszország (amin még 1 éve röhögtek sokan, hogy mennyire "leszerepelt") hatalmas győzelmet aratott."
Eddig olvastam. Menj haza.
"Eddig olvastam. Menj haza."
Én már ott feladtam, hogy miért nem adja meg magát Ukrajna...
A Putyin nevű hülye pár hete szólította fel az orosz nőket, hogy 6-8 gyereket kellene fejenként szülniük....komoly gondok vannak Oroszországban.
Ez a háború 30-40 évvel vetette vissza az országukat.
Alig pár országgal tud kereskedni, pl India, aki nagyon olcsón veszi meg az olajat, gázt, és rúpiában fizet, meg mondjuk Magyarország, aki próbálja a piaci ár felett, és persze dollárban, hogy legyen a havernak pénze erre a háborúra.
Nem olvassa a magyar médiát, ahol a kormányoldal szerint, már rég fel kellett volna adnia a területeit.
Annyival jobb lenne a világ, ha mindenki a magyar kormány médiája szerint cselekedne...
"Én már ott feladtam, hogy miért nem adja meg magát Ukrajna..."
És neked volt igazad. Én jóhiszemű voltam.
Mint tudjuk Brüsszelben is a legfontosabb gondolatok a büfében születnek, egyedül, miközben a többi ország képviselője dolgozik -és szavaz a szövetség érdekében.
Gondolom holnap fogja elmesélni Orbán úr, hogy milyen rafináltan tudott cukrot és kávétejszínt lopni Brüsszelből a büfében, mert az ostoba libsik magára hagyták a portyázó magyar szabadsághőst...
Bennem inkább az a kérdés merül fel, hogy a fidesz szavazóknak miért jó- , hogy több hónapos egészségügyi várólisták vannak, rengeteg halálos kórházi fertőzés, rekord élelmiszer áremelkedés, posták, vasútvonalak megszűnése miért jó- hogy jachtra, meg hasonló habzsidőzsire futja a kiskirályoknak?
Miért kínlódtok, miért nem kapituláltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!