Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Fideszesek! Orbán miért csak...

Fideszesek! Orbán miért csak az olimpiai aranyérmekről és egy gyűlöletkeltésre is használható meccsről posztol?

Figyelt kérdés

Ennyire olimpikonellenes, Magyarellenes, Nemzetellenes, hogy nem ismeri el a többiek teljesítményét is, hogy olimpiára kijutni dicsőség, teljesítmény, lemondás, harc? Minden magyar olimpikonak és edzőjüknek jár a tisztelet.

Tisztelet az összes magyar olimpikonnak! A világ csúcsán vannak, bármilyen eredményt is érnek el!

Mikor fog ő, vagy bármelyik fidesz vagy kdnp vezető a maga kategóriájában világpolitika csúcsán állni? Soha.

Szégyen, ez a magyar virtus és magyar lélek, a magyar emberek meggyalázása, hogy csak néhány kiválasztottról posztolt eddig. Szerintem.

aug. 11. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Az ellenzéki politikusok miért nem posztolnak a többiekről?
aug. 11. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
27%

Tetszik, hogy Orbán követője vagy és ennyire figyeled minden posztját.

csak az a vicces, hogy közben meg tuti biztos vagy benne, hogy a fideszesek azok akik Orbánt követik mindig, mindenhol - nekem meg fogalmam sincsen miket is posztolt Orbán.

aug. 11. 12:12
 3/7 anonim ***** válasza:
86%
"Az ellenzéki politikusok miért nem posztolnak a többiekről?" - Magyar Péter az összes sportsikerről posztol
aug. 11. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:

11:58

1. Nem igaz!

2. Ne mellébeszélj! Nem ez a kérdés!

3. Tipikus fidedzes hozzáállás.

4. Gratulálok minden magyar olimpikonnak a brilliáns szereplésért, hogy képviselték az igazi magyarokat is!

aug. 11. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
59%

Kétlem, hogy mindegyikről. És mi a helyzet a többiekkel?

1. De igaz.

2. Akkor a válasz a kérdésre: Mert ezekről van kedve.

3. Tipikus ellenzéki hozzáállás és kettős mérce.

4. Utólag észbe kapva már felesleges, haver....

aug. 11. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

14:46

Ha egy Fideszes nem tud észérveket felhozni, az a tipikus hozzáállás, hogy vakon védi a vezért, még ha pedovédő-védő és háborúpárti nemzetellenes is.

És tévedsz, még egyetlen magyar érem sem született Párizsban, én már akkor drukkoltam és gratuláltam minden magyar olimpikonnak.

Bukó, haver!

aug. 11. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:

"Ha egy Fideszes nem tud észérveket felhozni"

Mégis mire kellene észérveket felhozni?

Erre a logikai remekművedre:

Orbán nem írt ki minden olimpikonról dicsérő posztot -> ezért Orbán olimpikonellenes, nemzetellenes, magyarellenes, meggyalázta a magyar embereket. :D

"az a tipikus hozzáállás, hogy vakon védi a vezért"

Nem védem vakon a vezért, ha Orbán papa olyan dolgot művel, ami nincs ínyemre, akkor kritikával illetem. Az hogy nem írt ki minden egyes olimpikon miatt valami szopkodó posztot az pont nem ilyen dolog.

"És tévedsz, még egyetlen magyar érem sem született Párizsban, én már akkor drukkoltam és gratuláltam minden magyar olimpikonnak"

Ki hiszi el? :D

aug. 11. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!