Mikor lesz Gyurcsány Ferenc újra Magyarország miniszterelnöke?
Figyelt kérdés
Akkoriban sokkal jobb volt minden és jobban is éltünk meg nem tudom,de mintha az emberek is megértőbbek lettek volna egymással.Hiányzik az a korszak na,hiányzik a demokráciá.
Már nincs más csak a gyűlölet ez Orbán Viktor hozadéka.
Diktatúrában kell élnünk pedig élhetnénk demokráciában is.
Ha megválasztanánk Gyurcsány Ferencet,minden jobb lenne olyan lenne,mint régen és még jobb is.Igazi Európai demokratikus országgá válhatnánk.
#Orbán Viktor #Gyurcsány Ferenc #boldogság #diktatúra #demokrácia #miniszterelnök #szólásszabadság #jólét #gyűlöletkeltés
2019. szept. 18. 11:06
1/13 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy soha. Mondom ezt úgy, hogy a 2010 utáni Orbánt még nála is sokkal jobban rühellem.
2/13 anonim válasza:
Soha a büdös életbe, mert abból polgárháború lesz!
3/13 anonim válasza:
2022-ben várható, hogy Gyurcsány Ferenc ismét átveszi a hatalmat, bár igaz hogy akkor tombolni fog a válság, tehát még pár év amire kihúzza a szarból az országot, de reálisan ilyen 2025-2030ra már egy jóléti ország leszünk, mint Ausztria, ha ő fog kormányozni. Ebben biztos vagyok.
5/13 anonim válasza:
1 nappal azelőtt, hogy elhagyom az országot :D
6/13 anonim válasza:
Remélem soha. Méghogy demokratikus országgá válnánk? A rendőr attack mennyire volt demokratikus szerinted?
7/13 anonim válasza:
Aznap amikor elköltözöök innen
8/13 anonim válasza:
# 3/7 de reálisan ilyen 2025-2030ra már egy jóléti ország leszünk, mint Ausztria, ha ő fog kormányozni. Ebben biztos vagyok."
A drog rossz értem ?
9/13 anonim válasza:
Remélem soha, de ha valami csoda folytán mégis, én leszek az első, aki olyan össztársadalmi ellenállást szervez, amitől Fletó minimum migránsnak áll, és irány Skandinávia 👹👿
10/13 árokpart válasza:
A kórházak beteg központúbbak lennének ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!