A fideszesektől a dollárbaloldal libsi lipsi lippsi libernyák stb. nyilvánvalóan uszító szándékú fidesz-orbán kreálmányok, gyűlöletkeltésre tudatosan használt ál-kifejezések?
Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 15:41
1/9 anonim válasza:
Ezek a nagy ember ... propagandájának a része.
1. Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba!
2. Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold!
3. Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat!
...
Kijelenti, hogy ő a jobboldal. (Ezt az igazi jobboldaliak sértésnek vennék/veszik)
Aki nem ő, az a baloldal. Aztán még keres néhány állandó jelzőt.
A hívők, meg eszik, kajálják.
2/9 anonim válasza:
Így van, bár teszem hozzá, ezt nem csak a Fidesz csinálja. Fidder, FideSS, retardjobber, Fidióta és a többi. Ez a magukat értelmiséginek nevezőktől jön.
4/9 anonim válasza:
Ezeket a jelzőket én nem olvastam. Bizonyára nem ugyanazokat az orgánumokat olvassuk.
5/9 anonim válasza:
4 Nyilván nem gyakorizol, ezt a kommentet is az apád unokaöccsének az unokabáttyának a régi szobatársa írta. :D
7/9 anonim válasza:
Nagyon ideges vagyok, amiért következetlen hülyeségeket írkálsz az internetre, nem tudok megnyugodni. :)
8/9 A kérdező kommentje:
De ezeket nem a hitleri náci német propaganda vitte sikerre legutóbb? Tényleg ez a minta Orbánnak és a Fidesznek?
2023. júl. 15. 19:16
9/9 anonim válasza:
Mert amit ők tesznek a a liberalizmus ellentéte , tehát alapjaiban próbál gyűlöletet kelteni az alternatívái iránt... és működik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!