Huzoro kérdése:
Van rá valami módszer, hogy megtudjam ki használta először azt a formátumot, hogy fideSS? Szerintem én és már több éve csak így írom. Ha más is használja nem baj, nem kérek jogdíjat.
Figyelt kérdés
Örülnék ha tudnék egy olyan szót-fogalmat-írásmódot behozni a köztudatba mint a maffiaállam. Annak örülnék még jobban, ha se fideSS, se maffiaállam soha nem lett volna...2019. okt. 9. 16:56
1/6 anonim válasza:
Csak akkor is örülj, ha elvisz az AVH.
2/6 anonim válasza:
Nekem a Storbánführer az egyik kedvencem.
3/6 anonim válasza:
Valami hozzád hasonló antifa barom lehet, viszont most, hogy összeölelkeztetek az újnácikkal, talán nektek is az általuk kreált és szintén nagyon szellemes ZSidesz szót illene használni.
4/6 anonim válasza:
Vagy 10 év láttam először, akkor még nem ment ki a divatból a ZSIDESZ sem - vicces is volt a kettő együtt.
Az utóbbit Kiss Péter elvtárs (MSZMP) találta ki, de ő se kér jogdíjat már.
5/6 anonim válasza:
Index fórumon 2006-ban már feltűnik.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok antifa, csak egy a gazdád által libernyáknak nevezett ember, ami ő is volt míg nem került hatalomra és nem lett belőle egy tolvaj.
Sajnos zsidókat nem ismerek, (mint az a sok barom se aki szídja őket) de róluk legalább azt lehet tudni, hogy egy összetartó nép. Örömmel lennék zsidó!
Sajnos az ország tele van hiszékeny, buta emberekkel,(mint te) akik nem látják, hogy kilopják a szemüket és ezért nem megy előre az ország.
2020. nov. 6. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!