„Ezzel most megzsaroltuk Magyarországot!" mondja Ukrajna. Etikus ez?
Áramkimaradások és üzemanyaghiány előidézésével próbálja meg Ukrajna rávenni Magyarországot arra, hogy támogassa Kijev felfegyverzését és EU-csatlakozását. Ilyen liberális elfogadóa nyugat, hagyja ezt. Ja és már Ukrajna is nyugat lesz ám
Magyarország versenyt fut az idővel, hogy elkerülje az áramkimaradásokat és az üzemanyaghiányt, miután Ukrajna részlegesen betiltotta a területén áthaladó orosz olajat [link]
Voltál Te életedben vidéken?
Én nem ott Pesten vagyok.
9@ Csak úgy mondom, hogy már ezerszer elmondta a kormány. Függetlenedni nem egyszerű. Nem teremnek kőolaj, fölgáz lelőhelyen csak úgy a világban.
Az USA palagáz környezetszenyezőbb jóval az oroszénál, akkor ez öngol zödlpolitikában is. Ráadásul 4x annyiba kerül az USA. Itt az olcsó orosz, csak el kell játszani, hogy ellenség
9, a magyar kormány, már 2014-ben, ismétlem, 10 évvel ezelőtt, 2014-ben beszélt erről, ők maguk mondták, hogy függetlenedni kell a ruszkiktól.
Még a legtöbb európai ország, következetes lépéseket tett ezirányba, a magyar kormány, a kisúját sem mozditotta.
"9@ Csak úgy mondom, hogy már ezerszer elmondta a kormány. Függetlenedni nem egyszerű. Nem teremnek kőolaj, fölgáz lelőhelyen csak úgy a világban."
Ezt érteni vélem, ezért kaptuk a 2 év türelmi időt. Miért van az, hogy a nálunk sokkalta nagyobb országok ezt megtudták oldani?
"Az USA palagáz környezetszenyezőbb jóval az oroszénál, akkor ez öngol zödlpolitikában is. Ráadásul 4x annyiba kerül az USA. Itt az olcsó orosz, csak el kell játszani, hogy ellenség"
Most olajról van szó, nem gázról. És a gáz szerintem amúgy is rossz példa, mert ott láthatóan megtörtént az átállás, a gáz világpiaci ára visszasüllyedt a háború előtti szintre, egyedül az átállás időszaka volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!