Szerintetek is híreket van tele minden az ukrán eseményekkel?
Gondolod az ukránok azért csinálják, mert nálunk választások lesznek? Szarul jött ki, hogy majdnem háború lett? "Szerintetek is híreket van tele minden az ukrán eseményekkel?" - ez milyen nyelven van?
A gondolatmeneted is, meg a fogalmazásod is borzasztó!
És ez a bukott baloldal, vagy a komisz Fidesz összeesküvése szerinted? Csak hogy tisztán lássunk.
Amúgy a választás évében milyen híreket szeretnél látni a tévében? Én sokkal inkább nézem a zsiráfbébit, mint a szembenálló felek mocskolódását.
Szerintem fontos. Kövesd a ft árfolyamot, mennyivel mozdul meg minden nap. Mivel az országunk nagyrészt exportál, így minket érint.
Ha meg háború lesz első sorból nézheted végig, ugyanis behívnak téged is meg azt a közel 2-3 millió vagy talán még több hadköteles férfit. Én a helyedben emiatt aggódnék. Én hál' istennek, még akkor kaptam "háború esetén sem hívható be" kategóriát, mikor még volt sorozás.
Ha te nem voltál sorozáson, téged 55 éves korodig bármikor behívhatnak.
Ezt nem te döntöd el, ha behívnak menned kell vagy börtön, mivel Katonai Bíróság dönt ilyenkor minden kiszabott évet duplán kell leülni.
Ha nem mész be 24 órán belül országos körözést adnak ki.
Csak a sereg orvosa menthet fel. Engem is 2 orvos vizsgált meg, nekem volt egy gyerekkori comb műtétem. Megmutattam a sebhelyemet, meg a papírokat, és mondták, hogy felejtős a sereg. Majd a 3 fős bizottság megnézte és jóváhagyta.
Viszont ha háború van, és aki járni tud azt beviszik, ott nincs mindenféle kivételezés.
Azt hiszed a körzeti fel tud menteni, vagy az Sztk orvos? Ne nevetess...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!