Korlátozni kellene egyes életveszélyes kutyafajták tartását?
Már szabályozva van.
Én be is tiltanám.
Nincs szükség pitbullokra.
Gèpfegyvert sem legális tartani.
Tudjátok miért nem lett betiltva? Mert valami fejes kis köcsögnek ilyen kutyája volt, hogy megmutassa ki a faszagyerek az utcán. Az is elképzelhető, hogy pár maffiózó is odaszólt nekik, hogy nem kéne szórakozni ilyenekkel...
Más értelmes magyarázatot nem tudok azok alapján, hogy milyen "emberek" tartanak ilyen "szeretetteljes" kutyákat és milyen okokból...
Kérdező, ha találsz olyan megoldást, amivel emberi sérülés nélkül is lehetne kérni ilyen minősítést egy kutyára, akkor ne kímélj, mert én nem találtam ilyen lehetőséget, pedig hidd el, nagyon érdekelt a téma!
Csak ezért megyek késsel a kertbe minden egyes alkalommal, illetve vettem gumilövedékes fegyvert, hogy távolról is el tudjam riasztani, hátha egyszer áttöri a kerítést...
A szomszéd is látta, amikor vicsorogva tépte a lamellás kerítést, azt mondta, hogy "nem kell félni tőle, csak barátkozni szeretne..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!