Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Laracsony Gergely miatt...

Laracsony Gergely miatt életvészelyes héven utazni?

Figyelt kérdés
Tele van csövessel meg c. Type.al..
júl. 14. 00:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A H8-as hév katasztrófa, hogy kik a felelősök, a kormány, vagy a főváros, azt nem tudom, de régóta fennálló probléma van ott. A múltkor is cigiztek a héven...
júl. 14. 00:17
 2/6 anonim ***** válasza:
33%

Harácsony is a problèma része, meg a kormány is!

Mindketten szeretik a c típusú embereket és a melegeket is illetve a pénzt,de a magyarokat nem szereti Egyik sem!

júl. 14. 00:23
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Tarlós óta a HÉV a Mávhoz tartozik, nincs hozzá köze a fővárosnak. Lehet menni panaszra Orbán Viktorhoz.
júl. 14. 00:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el, hogy évek óta nem tudnak semmit se kezdeni a Gödöllői héven kialakult helyzettel.
júl. 14. 00:25
 5/6 anonim ***** válasza:
81%

Eléggé öngól propaganda kérdés.

2016. november 7. óta a HÉV a MÁV leányvállalata. A fővárosnak annyi köze van hozzá mint az uv sugárzásnak a pörköltszaghoz.

A rendészeti feladatok pedig pintérsanyi elvtárs alá tartozik aki mit is mondott? "Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön a kormányszóvivői tájékoztatón, utalva a kormány azon ígéretére, hogy két hét alatt rendet tesznek." őőő ja ezt 2010-ben mondta. Azóta ~360x telt el 2 hét.

Értem én világfájdalom Karácsony győzelme, de én se hibáztatom orbánt mert nem esik, csak a felelőtlen vízgazdálkodásból fakadó vízhiány miatti vízkorlátozásokért.

júl. 14. 04:26
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Ferenciek teren tarlos ota mi a fenet csinalnak egyebkent a semmin kivul kozel ~10 eve?
júl. 14. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!